Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz djculture #7865 üzenetére

    Üdv! A SAL cuccok annyira nem rosszak, de az biztos, hogy nem csúcsategória! Nekem egyszer volt vele tapasztalatom, mikor egy [DC2550A] -ba cseréltem a mélysugárzót! Egy [Videoton EA-7386] erősítő volt hozzá. De nagy kár volt ezeket eladni :W :O ! Még akkor is ha a 10nm -es szobában nem fértem el tőlük és itt állt kihasználatlanul. Inkább vettem volna az erősítőhöz valami jóféle polcsugárzót a Logi Z-5300 helyett! Igaz ez inkább a hifi topicba illik, de tudat alatt tervezgetem újra egy ilyen erősítő és valami használt jobbféle polcsugárzó beszerzését :D. Azért mert olcsó, megfizethető! Vélemény erről az erősítőről?

    Mivel jártas vagy az elektronikában/hangtechnikában szeretnék kérni tőled egy kis segítséget! Van nekem egy Genius SP-HF 2000A hangdobozom, a jobboldaliból kiment a magassugárzó és a genius szervíz sem tud biztosítani hozzá alkatrészt. Tudnál esetleg bele javasolni magassugárzót? Milyennel lenne érdemes pótolni?

    Most utódként egy Genius SP HF 1255A szolgál, teljesen jó, én meg vagyok vele elégedve! Összeszerelési minőségre jobb az előd 2000A nál, keményebbnek tömörebbnek tűnik a doboza is habár ugyanúgy 9mm -es MDF lap. Alapzaj szinte elhanyagolható! Csak közelről lehet hallani ha odateszi az ember a fülét kb. egy két centire és nem szól rajta semmi. Nincs az a jellemző búgás mint az elődmodelleknél! Igaz a hálózati zavart ez is megérzi, mikor fesz ingadozás van és a szobai lámpa is be be pislákol, akkor az 1255A is hallat magából kis cicergést!

    Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák