Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz dudika10 #7407 üzenetére

    Akkor lehet szétszedem és rámérek multival. Ha a magassugárzó tekercse égett el, akkor a szakadásteszten nem fog besípolni a multi így biztosra lehet tudni, hogy az a rossz. Kábelek biztos, hogy épek, mert azóta én nem nyúltam hozzá, működött egészen máig. Ha az a kondi ment ki, akkor is lenni kéne hangnak nem? Csak torzítana a magassugárzó, ez viszont semmilyen hangot nem ad ki. A baloldali hangszóró teljesen jó, azzal nincs semmi probléma. Ránézek a H2000 oldalára, köszi a tippet. Esetleg lehet geniuséktól rendelek bele egy ugyanilyen magasat, bár lehet nem érdemes mégegyszer ugyanezt beletenni. Nem tudom mitől szállhatott el, még csak nem is hajtottam a hangfalat! Annyi változott, hogy a mai nappal került egy Xonar XD a gépbe, csak nem bírtam ki és mivel volt egy jó vétel itt apróról bepróbáltam a xonart. Mondom ma tesztelgetem kicsit, élvezkedek, de közben bedobta a törülközőt a 2000A. Majd ha bővebb tapasztalatom lesz a karival azt le is írom a hangkari topicban csak előbb legyen min tapasztalatot gyűjteni! :D

    Nekem az erőteljes, nem az eltúlzott basszus fontos. Filmhez mindenképp! És ezt a 2000A tudta hozni! Arra lennék kíváncsi, hogy az Edifier is tudja-e vajon ezt teljesíteni. Geniuson amúgy a basst középálláson használtam, így se nem volt túl sok belőle sem nem kevés.

    Lehet, hogy a hangszóró javításával kapcsolatban még kérnék tőled egy kis segítséget, de nem akarom ezzel ezt a topicot offolni. Erről majd a későbbiekben melyik topicban tudnánk beszélgetni? Vagy inkább privátban?

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák