Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz MIG21 #22376 üzenetére

    Köszi a választ, akkor óvatosabban bánok az első két hétben a basszus szabályozóval és a hangerővel. Nekem azért tetszik nagyon a Genius 1250B, mert halkan is nagyon tisztán részletesen szól, és én nem szeretem nagyon hangosan hallgatni a zenét. Párhuzamosan 2.1. Logitech Z323-t is használva alapján én azért annyira nem mondanám ki, hogy minden műfajra a 1250B a legjobb ebben a kategóriában. Pl. akció, katasztrófa, akció filmek nézésére, "házibulikra" szerintem jobb a Z323, mint az 1250B, itt nem annyira fontos a pontosság, inkább az erősebb, dübörgő basszus kicsit jobb "hangulatot" csinál.

    Azért az igaz, hogy az 1250B-n több órát elhallgatok zenét és még mindig élvezem, és ezen tényleg élvezni tudom a zenehallgatást, addig a Logitech Z323-n már fél-egy óra után kezdek lefáradni, de azért van olyan terület, amire talán jobb, pl. buli, filmek nézése. (D halkan nem szól szépen csak egy bizonyos hangerő fölött és alatt kb. negyed és fél állás között.)

    Próbáltam objektív lenni, bár hangfalakhoz, erősítőkhöz abszolút nem értek, de talán kifonomultabbb a hallásom az átlagosnál, mert 4-4 évig tanultam hegedülni (huh), majd klasszikus gitározni zeneiskolában és helyi, iskolai zenekarokban basszusgitároztam régebben. A Logitech Z323 végül úgy lett számomra használható, hogy a "mélynyomó" mellé közvetlenül tettem az egyik magasat, így nem esik szét a basszus és a magas. Először a TV beszédnél barinton/basszus típusú hangszínnél a zörgött, puffogott a basszus. Sokat tököltem vele, de végül a mélynyomót megfordítottam, elég furán néz, de így megszűnt a zavaró zörgés, puffogás és a mély és kicsit kevesebb, puhább lett. [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák