Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FrozeN`

    tag

    Sziasztok!

    Bár nagyon szeretem a jelenlegi Logitech X-230 hangfalamat, azért egy ideje már elő-elő jön, hogy mégis körül kéne nézni, nem mai darab már, hátha találok esetleg valami jóval esztétikusabbat, ami nem mellesleg jobban is szól...

    Olvasgattam a topicot, tök jó, hogy egy csomó ember feltette már helyettem a kérdést, választ is kaptak, de mégis, eddig egyik ajánlott hangfalra sem tudtam egyből rávágni, hogy na ő kell nekem, sajnos képtelen vagyok magamtól dönteni... :DDD

    Ezért összeszedtem pár jelöltet:

    A Modecom (pl. HF32) és az Edifier (pl. R1900) hangfalak nekem esztétikusan baromira bejönnek, de valahogy mindig volt benne valami DE, hogy pl. a következő 2 jelöltet ajánlottátok helyettük, ha valaki választani akart kettő közül, és eleve, oké hogy ezek még nem nagy összegek, de ennyiért se búgjon már a hangfal :U Vagy mégsem lenne annyira vészes a helyzet?

    Ha nem néztem volna meg képet a Genius SP-HF 1255A-ról, kommentek alapján szerintem simán rávágtam volna, hogy na ő kell nekem. De megnéztem...kinézetre nagyon gagyinak tűnik... vagy tényleg van annyira jó (ár/érték arányban), hogy akkor is ezt válassza az ember? Esetleg élőben nem annyira vészes?

    Többször előkerült a Creative T20 is, amiről szintén nagyon jókat mondtatok...és még tetszik is. (kinézetre) De nem picit ez egy kicsit? Most lehet hülyeséget kérdezek, de azért az X-230 a mélynyomóval tud szólni rendesen, ebben mennyivel kevesebb a kraft? Nem hiányozna belőle, és úgy eleve a többi 2.0-ból is az erő? (nyilván nem az a lényeg, de azért ha lehet, tudjon olyat is :) ) Egyébként eddig ő áll a legjobban.

    Ha nekem mégis kellene a "dübörgős" mély is, akkor melyikre böknétek rá? (esetleg ezeken kívül)
    Egyébként szerintem botfülem van, általános zene-játék-sorozat használatra kéne a cucc, éés úgy 25k-ig gondolkodok. Eleve, ezekhez képest nagyon szarnak számít az X-230, mármint annyira, hogy megérje szintén ilyen alsó kategóriára pénzt költeni?

    Remélem nem egy halom olyan kérdést tettem fel, amire már nagyjából válaszoltatok is. Visszaolvasgattam, de nem találtam meg azt, ami nekem kell.

    Köszi a választ előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák