Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wienis

    csendes tag

    válasz harry #13159 üzenetére

    Hidd el rágom kefét a mindössze 3-4cm helyhiány miatt és eszem ágában sem lenne megválni a 1250X-től, de most egy jobb bútorasztalos sem biztos h tudna segíteni.
    A 2.1-es rendszerekkel pedig bevallom egy kicsit előítéletes vagyok egy korai Creative csoda nyújtotta tapasztalataim miatt, aminek a hangzása abból állt hogy szatellitek ciripeltek, a mély meg koncentrált területre búgta a basszust.
    Ezek után az árban akkor még pár ezerrel olcsóbb Genius maga volt a hallójárati orgazmust nyújtó megváltás (persze egy igazi stúdió monitorral nem veszi fel a versenyt).
    2.1-es rendszerekhez visszatérve komolyabb ellenérvként pont a +1 dobozt tudom felhozni. Egy erősítő elhelyezésével még nincs is gond, de a ládát nem pakolhatja az ember akárhova. Így ez a megoldás egyelőre ki van lőve.
    Edifier márkával nincs tapasztalatom, de már szemezek a R1900TII típussal. Méretben tökéletes, az előlapi fejhallgató csatlakozás hiánya nem dönti romokba az életem, viszont a hangerőszabályzás fájóan hiányzik... Aztán lehet mégis csak marad valamilyen Genius vagy dudika10 főmunkatárs által még elfogadhatónak mondott Creative Gigaworks T20.

Új hozzászólás Aktív témák