Hirdetés

WP7 blog: Megérkezett a Skype végleges verziója

A minap frissült a Skype for Windows Phone hivatalos alkalmazása, így immár a végleges, nem béta verziót tölthetjük le a Marketplace-en keresztül. A hibajavítások mellett néhány új képesség is debütált a programban, többek között az elérhető nyelvek száma is megnőtt. A 18 nyelv között azonban a magyart hiába keressük, ám angolul is könnyen kezelhető az app. A program egyébként 3G, 4G vagy WiFi-hálózaton keresztüli, szöveges, hang, illetve videó alapú kapcsolattartásra használható.

A Skype hivatalos blogján olvasható bejegyzés alapján a februárban megjelent béta verzió óta rengeteget fejlesztettek az alkalmazáson, különösképpen odafigyelve a felhasználói visszajelzésekre. Többek között a videóhívás portré, azaz állított orientációban is elérhető, illetve az ismerőseink listáját is menedzselhetjük a telefonon. Utóbbi segítségével letilthatjuk a partnereket, valamint meghívókat is kiküldhetünk. További információért az alábbi videót ajánljuk.

A program telepítéséhez a Windows Phone rendszer Mango verziója szükséges, így elérhető minden egyes WP7-es telefonra. A fejlesztők a Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900, HTC Titan, HTC Radar, Samsung Focus S és Samsung Focus Flash mobilokon tesztelték a szoftvert, ám az előző generációs mobilokon is gond nélkül fut az alkalmazás. Az app természetesen ingyenes, letölteni ezen az oldalon, illetve a Windows Phone Marketplace-en keresztül lehet.

Azóta történt

Előzmények