- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
erneszt96
csendes tag
ez a zárt rendszer egy rakás trágya
jevcsák
-
törölt tag
mondjuk akkor nem zavaró, ha tudsz róla, és a többi felhasználó is tud róla. újabban a közvetlen főnökömmel volt párszor, hogy üzent skype-on, de mivel most másik időzónában vagyunk éppen, így ő szépen kilépett, mire én bejelentkezhettem volna, és ígynem láttam az üzeneteket, csak úgy két nappal később, amikor véletlen pont egyszerre voltunk fent. aztán veszeksik velem, hogy miért nem olvasom el, amit írt. nincs mit tenni, 60 feletti, már az is jó, hogy egyáltalán mer gépet használni...
-
randras
veterán
válasz
buktagt540 #38 üzenetére
sheratan: Én sem értem. Szerintem szinten máshogy jelentkeznek az érdekek...
buktagt540: Már leírták, p2p ugyebár. Szerintem opcionálisan működhetne, tehát mondjuk az ingyenes userek / akik nem akarnak, nem kapnak hátsó szerver támogatást, akik pedig fizetnek érte és akarják, igen. Nem túl bonyolult, és szerintem ideális.
Mert azért valljuk be ez az üzenet-nem-azonnali-megérkezés nem egy akkora probléma.
-
Misály
addikt
"Azt tudtam, hogy van a sarkos megoldás, azt, hogy appon belül is működik, azt nem. Most már igen, de ez sem tud változtatni a kezelhetőségen" - szoval mutattam egy opciot ami megoldja kezelhetoseggel kapcsolatos gondodat, ugyanakkor nem valtoztat a kezelhetosegen. Van sapka vagy nincs? Ha az egyik gondod megoldodik akkor jossz az izlessel?
-
aero.
veterán
-
buktagt540
senior tag
válasz
lionhearted #41 üzenetére
Jogos...csak pl van egy üzi amit egy hónapja küldtek,de csak most kaptam meg mert most voltunk mindketten online,és csodálkozik a másik (kevésbé hozzáértő)fél,hogy miért nem válaszolok.
De igazából lényegtelen,jól van ez megcsinálva,csak meg kell tanulni használni. -
válasz
buktagt540 #40 üzenetére
Ha fontos, akkor küldje emailben!
Ha titkos, ott a gpg.
Tetszik, nem tetszik, a koncepció máshogy nem szabadna, hogy működjön. Szerveren (nyilván nem az ISP) nem csücsülhet, mivel át sem megy rajta. Én pl addig érzem jól magam, amíg ez így van.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
buktagt540
senior tag
válasz
lionhearted #39 üzenetére
Tudom hogyan működik(vagy hát sejtem-> amikor elküldök egy üzit az csak akkor megy át ha a fogadó fél is online van,nem csücsülhet a szerveren és várakozhat),de akkor se tetszik ez így nekem,mert fontos üzeneteket később kapok meg.Persze ez így biztonságosabb,az is igaz.
-
válasz
buktagt540 #38 üzenetére
Arra utalnak, hogy a rendszer p2p alapú. Ergo a szerver nem tárolHATja az üziket, így nem is kaphatod meg a másik nélkül.
Viszont, ha igaz, amit az előbb írtak, és 10k szerverrel megtámogatják, akkor elveszíti a p2pségét, és így a népszerűsége is csökkeni fog. Azért szerettük, mert a kapcsolat köztünk volt, titkosítva, nem azért mert szerettük volna bevonni az MSt.[ Szerkesztve ]
Tegnap még működött...
-
törölt tag
-
randras
veterán
válasz
buktagt540 #33 üzenetére
Ha ismernéd a működést, tudnád, hogy ez nem lehetséges. Pont azon okból, amiért ilyen népszerű lett.
-
leviske
veterán
Hát ez borzalmas lett. Ennek is kell vagy pár év, mire nem haszontalanul töltenek meg 1920x1080 pixelt.
-
buktagt540
senior tag
"a világ legnépszerűbb VoIP csevegőszoftvereként tartanak számon"
Mivel nem nagyon van alternatíva és mint a facebooknál,ezt ismerik a legtöbben,de egyáltalán nem olyan jó.Azt például miért nem lehet megoldani,ha ír valaki üzenetet,akkor azt ne csak akkor kapjam meg amikor mindketten online vagyunk,hanem amikor bejelentkezek. -
bigkrisz96
tag
Szerintem jó és egyszerűbb a kezelés is.
-
oO7
őstag
válasz
kakuk.tamas #30 üzenetére
azért az app release nem véletlenül app release... lehet, hogy nem fog már alapjaiban megválotzni a felület, de azért rengeteg változás lehet (és valószínűleg lesz is) még benne...
-
kakuk.tamas
addikt
Igen, mondd. De szerinted fog bármit is változni a kinézet, vagy valami? Mert én nem hiszem...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
randras
veterán
Fut már a háttérben, vagy még mindig a múlt században élünk, Mr. Ballmer?
szerk.: Ok, attól még (nekem) nem egyértelmű. De gondolom a válaszból hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
az mond neked valamit, hogy "app preview"?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
oO7
őstag
állítólag oda is jönni fog idővel... most az őszi dashboard frissítés azért oda is hozni fog egy jóadag finomságot... SmartGlass meg IE pl... de úgy rémlik a Skype is be van ígérve
SZERK: bocs, első körben azt hittem a Win8-ra gondolsz... az is jönni fog, a Skype meg még hamarabb jönni fog
[ Szerkesztve ]
-
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Nem hinném, hogy lesznek reklámok, már csak azért is, mert pl az outlook-on is száműzték őket. De ki tudja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HXY
addikt
Xbox-ra miért nem jön már?
-
F34R
nagyúr
hat koszonom nekem nem jon be , viszlat
-
oO7
őstag
BAL ALSÓ SAROK - váltás a start képernyő és az aktuális alkalmazás között
BAL FELSŐ SAROK - váltás az utoljára használt két app között (Win + Tab)így konkrétan a te problémádnál, ha dekstopról megnyitottál egy képet majd vissza akarsz kerülni egy kattintással a desktopra, akkor a bal felső sarokba kattints és már ott is vagy a desktopon
-
Nerd
aktív tag
En kiprobaltam a win8-at. En is ketelkedtem, de jol lehet egerrel es billel is hasznalni! Es a metros feluleten hireket olvasni is marha jo! Kivancsi vagyok mikor jonnek ra a weboldalaknal is, hogy rakjak tobb hasabba a cikkeket, mint pl. a metros wikipedianal. Sokkal jobb, igy olvasni 16:9-en, mint ket vastag feher csik kozott 1-2 hasabot...
Marha jo a metro es desktop nezet elvalasztasa is. Pl. skypot nagyon is jo lesz oda kihuzni...
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz
Barthezz2 #15 üzenetére
Na, pont ezért nem.
szerk.: Pont ezek miatt nem fogom használni, mert alternatív programokat kell telepíteni (és akkor meg is érkeztünk a Metro kikerüléséhez), meg a sarokba húzogatni az egeret.
Tableten elfogadnám, PC-re nem kell.
És ez nem fikázás volt.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Nagyon izgalmas, hogy a fele képernyő üres benne....
Oda jöhetnek majd a jó kis reklámok...Amúgy jóhogy kész a Skype már, hisz M$.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
erneszt96
csendes tag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
ugytudom szeptember3 és 16 között érkezik egy teljes család a samsungos mini, gio, ace trióhoz hasonlóan
jevcsák
-
aero.
veterán
Nekem az nem tetszik, hogy ott vagyok az asztalon, megnyitok egy képet. Bejön a Metro-s képnézegető, csak Start gombbal tudok kilépni, ekkor kidob a Metróra, utána még nyomjak egyet a Desktopra, hogy visszatérjek oda, ahonnan indultam.
enginev3.0: Most ősszel, szeptember közepe talán, vagy október, nem emlékszem, valaki majd pontosít. Iphone 6g körül amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Mikor jönnek az első win8 telefonok?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
margithid
veterán
Azt hiszem midnent elmond a microsoft elkötelezettsége a metro felület mellett ez a sok "metrosított" program, mint pl a skype is, de firefox böngészője is készül gőzerővel.
Nem lennék meglepve ha facebook is kirukolna valami hasonlóval, elvégre stratégiai partnerek microsofttal.
Ha tetszik ha nem idővel le fogják nyomni a legtöbb felhasználó torkán a rendszert, akár telefonon, akár táblagépen, akár asztali rendszeren.
Amúgy sok embert nem is értem miért fél ettől az új felülettől, teljesen átlátható, asztali rendszeren meg egyszerűen kikerülöm ametro rendszert, akár azzal, hogy kipakolom az asztalra amit használok, akár pl total commanderrel.
De szerintem egérrel se rossz kezelni, egy óra után nekem semmi gondom nem volt, megszoktam. -
A kolléga arra gondolt, hogy a Win8 már egy jó ideje elérhető nyilvánosan is, már az RC is elérhető volt. És sikerült elrontaniuk a kezelőfelületet, szerintem. Felesleges volt kiadni, a Win7 most kúszik be a köztudatba, és kellően jól sikerült.
Az adatlapod egyébként, bár nem ide tartozik, de vagy a nevedre kattintva bármelyik hozzászólásodban, vagy jobb oldalt a Beléptél,[neved] részre kattintva.
És megelőztek
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
aero.
veterán
Már rég ki lehet próbálni a win8-at, január óta. A végleges változat is letölthető már, 90 napos próbaverzióban. Ha engem kérdezel amúgy, akkor elrontották, de ez az én meglátásom. Csak táblán bírnám használni. Szép lett amúgy a Skype és a Metro-s appok kinézetével sincs semmi baj, mint általában.
Adatlap: rákattintasz a nevedre.
[ Szerkesztve ]
-
erneszt96
csendes tag
nagyon várom a win 8-at, csak nehogy elrontsák a felület nehézkes haszálata miatt mivel az egér és a kapacitiv képernyős használat között van különbség, a skype-nak pedig gratula!!!!
jevcsák
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idő előtt kiszivárgott Skype kliens nem csak kényelmesnek, hanem rendkívül stabilnak is bizonyult.
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!