- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Galaxy S25-öt még nem, rá való tokokat már találtunk
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Amikor az Androiddal ismerkedtem, ugyan ez volt a probléma, az alkalmazások nagyon drágák voltak. Azóta eltelt 2 év és iOS árban vannak. Most bejött a WP, ugyan ez kezdődik elölről.
-
asysoft
aktív tag
Annyira nem megmagyarázhatatlan. Egyrészt kevesebb a kereslet, így a portolás költségeit (amely magasabb lehet, mint iOS-Android esetében, mert pl OpenGL|ES hiányzik, natív kód támogatással egyetemben) kevesebb useren kell megkeresni, másrészt kisebb a konkurencia is, kevésbé vannak rákényszerítve a "versenyre". MS-nek árképzéshez amúgy sincs sok köze, azt a fejlesztő határozza meg.
-
-
őstag
A de blob, a Max & the Magic Maker és a madarak (habár ezt már rég megvettem) szerintem elég jó ajánlat Valami ütősebb cím is jöhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek ^^
-
K0vasz
aktív tag
Pf, Google Playen az AB alapból ennyibe kerül, a Fruit Ninja meg szintén 0.99 dollár....
-
őstag
A Games Hubban miért nem reklámozzák ezt?
-
Neurotoxin
őstag
A Fruit ninjaval azért ellehet ütni az időt.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Kasya
nagyúr
Symbin nekem bejöttek:
Burn the rope
Farm Frenzy
Fruit NinjaAmugy "utube-on" vannak fent videók róluk és mint fentebb is említették, a trial is elérhető.
-
sandreew
csendes tag
Ha Romániában lehetne a telefonszámlára terhelni a vásárlás összegét, akkor már venném is az AngryB-t meg a DoodleG-t, de nem lehet
-
zooole
senior tag
Minesweeper kell androidra! Most!
-
Gerisz
addikt
Melyik az amelyiket érdemes is megvenni?