Vörösben bukott le a Vivo X90 Pro+

A BBK-s gyártó az X Fold+ után közelgő csúcskészülékét is pirosba öltözteti.

A Vivo épp egy olyan gyártó a BBK Electronics ernyővállalat berkein belül, amelyik a OnePlusszal, az Oppóval vagy a Realme-vel szemben még nem nézett el hozzánk, ám érdemes pár termékéről beszélni, mert akadnak érdekességek. Ilyen például az ősszel, így természetesen Snapdragon 8+ Gen 1-gyel elstartolt Vivo X Fold+, amely a nevének megfelelően egy hajlítható képernyős tablet/telefon hibrid 8,03"-es belső és 6,53"-es külső megjelenítővel.

A Vivo X Fold+ vörösben
A Vivo X Fold+ vörösben (forrás: Weibo) [+]

A 16 megapixeles előlapi és 50 + 48 + 12 + 8 megapixeles hátlapi kameragyűjteményt kínáló készülék egyik érdekessége a piros kiadás volt, ami még egy kis karaktert kölcsönzött a különleges dizájnnak, és most elkerültem, hogy a furcsán balra tájolt kameratárcsa esztétikáját negatív megjegyzésekkel illessem.

A Vivo X90 Pro+ hátlapi renderképe
A Vivo X90 Pro+ hátlapi renderképe (forrás: Weibo) [+]

Gőzerővel készül a hagyományos csúcsszéria folytatása, és most az X90 Pro+ is vörös kiadásban bukott le a Weibón, bár nem világos, hogy az eredeti forrás a Vivo volt, vagy kéretlenül jutott hozzá valaki a jó minőségű, sejtelmes renderképhez. Az alábbi felvétel már egészen biztosan kémforrásból érkezett, az aszimmetrikus kameraelhelyezést és a két hátlapi részt elválasztó, fémes sávot megerősítve, ahogy a Zeiss logó is jól látható jobbra.

A Vivo X90 Pro+ kémfotón
A Vivo X90 Pro+ kémfotón (forrás: Weibo)

Ez a kivitel sem írja újra az ízlésesség szabályait, mindenesetre most is emlékezetes a dizájn. A Vivo csúcskészülék decemberben, Snapdragon 8 Gen 2-vel, 1"-es Sony IMX989 szenzorral és házi fejlesztésű V2 ISP képfeldolgozó egységgel várható, első körben mindenképpen Kínában. A nemzetközi elérhetőségről várhatóan leghamarabb 2023 elején lehet majd hallani, ám túl nagy pénzt nem tennénk az X90 család itteni felbukkanására.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés