Hirdetés

Ígéretes fotócsokor a Vivo X90 Pro+-tól

Jövő héten érkezik a telefon, a kameraképek viszont már kiszivárogtak.

Folytatja aszimmetrikusan tájolt kameratárcsás dizájnelvét a Vivo, amely mifelénk kevésbé ismert márka a BBK Electronics berkein belül, és amely éppoly komoly ráment a fotós-videós témára, mint legfőbb riválisai. És a küllemre is, már ha a feltűnés volt a vezérelv, és nem a szimmetria. Íme, egy előzetes az X90 Pro+ csúcskiadáshoz:

Nem ez az egyetlen friss közölnivaló: az Ice Universe jóvoltából elérhető egy csokor nappali, esti és hosszú záridejű fotó a telefon főkamerájától, amely várhatóan 1" jellegű Sony IMX989 szenzort rejt majd Zeiss lencsével és házi fejlesztésű, Vivo V2 ISP képfeldolgozó egységgel. Elsőre a fotóválogatás lenyűgöző, persze el is mentek a készítők a látványos helyekre, megvárták az ideális fényviszonyokat és nem riadtak vissza az állvány, a profi mód vagy a hosszú záridő használatától.

Persze a galéria nem teljes felbontáson tekinthető meg, persze az emberek többsége sem 12 vagy 50 megapixelen közli a világgal felvételeit. Az biztos, hogy a dinamika, a HDR, az éjszakai színek és kontrasztok mind a helyén vannak, úgyhogy a Vivo X90 Pro+ a következő generációs kameratelefonok fő kihívója lehet. Bemutató a tippek szerint november 22-én, azaz jövő hét kedden.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Vivo X90 Pro+

    A Vivo csúcsmodellje mindenből a legjobbat szándékozik nyújtani, mindeközben Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt készülék bemutatásában is elsőséget szerzett.

Előzmények

Hirdetés