Titánbevonatú Watch3 érkezett

Németországban indít a tizenes óra exkluzív kiadása, nem lesz olcsó.

Csak úgy záporoznak a Samsung bejelentések: tegnap hallatott magáról a Galaxy Fit2, az új Galaxy Tab A7, a Galaxy A42 5G és a Wireless Charger Trio, ma pedig többek között az eleve csak párhetes Galaxy Watch3 okosóra kapott különkiadást, kizárólag 45 mm-es változatban.


[+]

Az 1,4" átmérőjű, 360 x 360 pixeles Super AMOLED panel maradt, akárcsak a Mil-STD-810G, 5 ATM és Gorilla Glass DX védelem, illetve a GPS, a pulzusmérő, az EKG, a vérnyomásmérő az Exynos hardver, a 8 GB-os tároló, a lünetta és a WiFi (az eSIM ezúttal nem opció). A Galaxy Watch3 Titan ugyanis a prémium bevonatról szól.


[+]

Más kérdés, hogy a német piacon 633 eurót, azaz 227 ezer forintot kell majd érte kifizetni, azaz nagyjából 50%-kal többet, mint a sima kiadásért, cserébe egy éjfekete, igencsak mutatós óra üti a vásárló csuklóját. A német piacon a Galaxy Fit2 egyébként 47 euróért kerül piacra október elején (17 ezer forint), vagy úgy is mondhatnánk: egyetlen Galaxy Watch3 Titan árából 13,5 fitnesz karperecet lehet majd megvásárolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés