Hirdetés

Szeptember 4-én tart IFA-premiert a Honor

A berlini IFA az eddigiektől kicsit eltérően, de várhatóan megrendezésre kerül, a Honor pedig esélyesen rengeteg új okoskütyüvel készül.

Hirdetés

A vírushelyzet alapjaiban rendezte át a mobilos rendezvényszezont, a februári MWC lemondása után nagyon sokáig arról volt szó, hogy a szeptemberi IFA is elmarad, ám jelen állás szerint, kizárólag meghívott újságírókkal és partnerekkel, de megrendezésre kerülhet a kiállítás, mindössze három napos időtartamban, szeptember 3 és 5 között.


[+]

A Realme számára ez lehet az első IFA, a Honor azonban már rutinosabb kiállítóként jelenik meg, és szeptember 4-én sajtótájékoztatót is tart, az Expand your smart life mottó pedig jó eséllyel megannyi kiegészítőt rejthet magában, de előkerülhetnek HMS-es mobilok is. Berlinben egyébként a Qualcomm, az LG, a TCL és a Huawei is jelen lesz, ők az első napon tartanak előadásokat.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Honor

Előzmények

 • Honor 9X Lite - a régi, jó dolgok

  Ünnepélyesen bemutatjuk az egyik utolsó Honor telefont, amin még vannak Google szolgáltatások. És igazából egy Honor 8X, amin ezt-azt módosítottak. Az árát is.

 • Huawei Nova 5T - álruhában

  Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.

 • Mi lesz veled, Huawei?

  Egy hét alatt fordult a világ a legnagyobb kínai távközlési cég jövőjét illetően. Miért történt, mi történt, mi lesz ezután?

 • Honor 10 Lite - cseppnyi kompromisszum

  Ígéretes hardver, friss szoftver, AI kamera és kedvező ár szól az új középkategóriás mellett, de a Lite szó most is hordoz magában kompromisszumokat.

Hirdetés