Szeptember 2-án érkezik a Meizu MX4

Hirdetés

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb mobilos hónapja előtt állunk, szeptemberben ugyanis szinte minden nagyobb gyártó  beleértve a Nokiát, a Samsungot, az Apple-t, a Sony-t –, és sokan mások is újdonságokat fognak bemutatni. A sort most a Meizu folytatja, ugyanis megvan a legújabb csúcskészülékük hivatalos leleplezésének időpontja. Az MX4 névre hallgató kütyüről már számos információ napvilágot látott, szeptember 2-án pedig minden ki fog derülni róla. Az Android operációs rendszerre épülő, Flyme OS 4.0 felülettel érkező szerkezet a hírek szerint legalább két, de lehet, hogy három változatban is piacra kerül majd.

Szeptember 2-án érkezik a Meizu MX4

Az MX4 minden téren a felsőkategóriát képviseli majd, ugyanis a szóbeszédek szerint 5,4 vagy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1536 pixel felbontású kijelzőt kap. A hardverről annyit lehet tudni, hogy valószínűleg Samsung Exynos 5 Octa 5433 SoC és 3 GB RAM kerül majd a motorháztető alá, a fényképezést pedig a Sony Xperia Z2-ben található, 20,7 megapixeles kamera biztosítja. Az alap változat 303 euró, azaz egyéb költségek nélkül átszámolva 95 ezer forint környékén kezdhet, de a legerősebb modell ennél jóval drágább lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu MX4 – QHD+ kijelzővel?

    Közel négymillió képpontból építkező kijelzőről árulkodik a Meizu idei csúcsmodelljének megszellőztetett képernyőfotója.

  • Meizu MX4 – kétféle kiadásban

    Közel ötvenháromezer pontos eredménnyel tűnt fel az AnTuTu sebességmérő szoftver katalógusában a Meizu MX4 gyengébbik kiadása.

  • Bemutatkozott a Meizu MX4

    Újgenerációs hardverével, nagyfelbontású kamerájával, vékony oldalkereteivel és és kellemes árával igazán nagyot szólhat a Meizu új zászlóshajója.

  • 4 GB memóriával érkezhet a Meizu MX4 Pro

    A minap leplezték le a csúcshardverrel felszerelt Meizu MX4-et, hamarosan érkezhet azonban a még ütősebb Pro változat, 13 megapixeles előlapi kamerával.

Előzmények

Hirdetés