Péntek nem csak az iskolakezdés napja lesz

Hanem a Sony Xperia 5 Mark V bemutatójáé is.

Sok anekdota van a japán vonatok pontosságáról, a Sony pedig valószínűleg nem célzottan, de tesz azért, hogy a japán tech-cégekről is hasonló kép épüljön fel. Pontosan egy évvel azután ugyanis, hogy bemutatták a Sony Xperia 5 IV-et, érkezik az Xperia 5 V szeptember 1-én, magyar idő szerint reggel 9-es premierrel. A készülék bemutatóját a cég a YouTube-on közvetíti majd, a premier pedig hiába esik időben egybe a berlini IFA-val, nem ott lesz a hivatalos termékstart. A megjelenés dátumát így egyelőre nem ismerni, a telefonról viszont van pár információ, mely előzetesen kiszivárgott.

Így nézhet ki az új Sony Xperia VÍgy nézhet ki az új Sony Xperia V Így nézhet ki az új Sony Xperia V (forrás: Notebook Check) [+]

Az egyik ilyen az, hogy búcsút mond a teleobjektívnek az 5-ös Xperia, helyette csak két nagy felbontású szenzor lesz a hátlapon, ezek közül egy a széles és egy az ultraszéles kamera szerepét betöltve. A zoom feladatait a nagy felbontású szenzorral szerelt széles látószögű kamera láthatja el képpont-összevonással és okos szoftverrel.

Tudni még a készülékről, hogy a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-es lapka köré épül majd a hardver, lesz 16 GB RAM-mal szerelt változat, az egyelőre ismeretlen méretű akkumulátort pedig 33 wattal lehet majd tölteni. A korábban kiszivárgott promóciós videó alapján a telefon feketében, fehérben és sötétkékben kerül majd piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés