Samsung Ultra Edition: karcsú 3G mobilok

A párizsi Louvre volt a helyszíne annak a bemutatónak, ahol a Samsung a nagyközönség elé tárta három legújabb készüléket. A termékcsalád az Ultra Edition nevet kapta. A készülékek közös jellemzője, hogy nagyon vékonyak, valamint mindhárom mobil 3G hálózatokon is működik.


A trió

 

Hirdetés

A sort a Z720 nyitja, amely a D900-ra hasonlító készülék. A szétcsúsztatható eszköz HSDPA kommunikációra is képes, 13,8 mm-es vastagságával ez a modell a sorozat "legkövérebb" darabja. 240x320 pixeles kijelzőt, 3 megapixeles fényképezőgépet, microSD bővíthetőséget, valalmint fejlett médialejátszót kapott. Sajnos a Bluetooth kapcsolat verziószáma csak 1.2-es.


Kettesben

 

A Z620 egy kinyithatós készülék, amely a kamera kivételével ugyanazt nyújta, mint a fentebb részletezett márkatárs, itt ugyanis megelégedtek a tervezők a 2 megapixeles optikával. A 11,8 mm vastag telefon attól (is) érdekes, hogy kapható lesz vörös színben is, külső kijelzője pedig OLED technológiával készül.

Talán a sorozat legelképesztőbb darabja a Z370, amely az X820 továbbfejlesztett változata. A mindössze 8,4 mm vastag telefonból ugyan hiányzik a HSDPA, de így is a világ legvékonyabb 3G telefonjaként mutatkozott be. A kijelző 220x176 pixeles felbontású, a hátlapon található kamera 2 megapixeles képek készítésére képes.

Fentieken túl a Samsung három másik telefont is bemutatott, ám az X820, a D900 és a D830 már egy ideje a piacon vannak, most azonban ezek is az Ultra Edition sorozat részeivé váltak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés