Hétfőtől itthon is kapható az első HSDPA mobil

Hirdetés

Hétfőtől a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a T-Mobile-nál vásárolható meg az 1,8 Mbps letöltési sebességű mobilinternetezést biztosító Samsung Z560 HSDPA mobiltelefon,  és már most kapható a szintén HSDPA-s T-Mobile web’n’walk Box nevet viselő asztali modem.

A két új készülékkel az ország egyetlen 3G/HSDPA mobil szélessávú hálózatának minden előnye kihasználható. Az 1,8 Mbps letöltési és 384 kbps sebességű feltöltési sebességnek köszönhetően a Samsung Z560 telefonnal és a HSDPA modemmel a T-Mobile-osok számára elérhetővé válik a kompromisszumok nélküli mobilinternet.

A Samsung Z560 HSDPA mobil a napjainkban divatos pengevékony külső ellenére a funkciók széles körét kínálja. A mindössze 98 grammos készülékkel a web’n’walknak köszönhetően az internetoldalak is megtekinthetők. A 2 megapixeles hátoldali kamerával jó minőségű fotók és videók készíthetők, a kijelző alatti kamera pedig a videotelefonáláshoz nélkülözhetetlen. A Z560-al e-mailek küldhetők és fogadhatók, a készülékben tárolt vagy fogadott word, pdf, és excel dokumentumok egyaránt elolvashatók. A telefon MP3 számok megszólaltatására is alkalmas zenelejátszója segít a kikapcsolódásban.
 
A letisztult formájú T-Mobile web’n’walk Box előnye a rendkívül egyszerű használhatóság. Első alkalommal elegendő elhelyezni a SIM kártyát a modembe, majd csatlakoztatni a modemet az asztali vagy hordozható számítógép USB portjára. A szükséges program önmagától települ, majd az internetezéshez ezután – és a későbbiekben is – már csak a készülék tetején található gombot kell megnyomni. Az elérhető adatátviteli módokat – így a 3G/HSDPA szélessávú hálózatot - a gomb körül elhelyezkedő zöld színű ledek jelzik. A modemet – a többi web’n’walk képes készülékhez hasonlóan a T-Mobile az akciós árnál is kedvezőbb feltételekkel forgalmazza, a modem 2 éves előfizetéssel és Net 1000 csomaggal pl. 0 forintért kapható.

Kereskedelmi HSDPA szolgáltatást, azaz valódi mobil szélessávot jelenleg kizárólag a T-Mobile biztosít Magyarországon. A 1,5 Mbps sebességű mobilinternet, a Mobil Tv és a videotelefon Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden érhető el. A 3G/HSDPA hálózat nagyobb méretű videofájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható. A T-Mobile a következő 2 évben az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés