Sajtóképen a fekete HTC One

A HTC holnap mutatja be termékpalettájának eddigi legerősebb okostelefonját, mely az Egyesült Államokban és Európában egyszerre kerül leleplezésre. A Full-HD megjelenítővel, négymagos Snapdragon S4 Pro processzorral, rétegzett szenzorokból építkező „ultrapixel” kamerával és Beats Audio hangrendszerrel érkező készülék az elmúlt hetek során gyakorlatilag minden részletében leleplezésre került, sőt, nemrég az első hivatalos, vagy legalábbis annak tűnő sajtókép is napvilágot látott. Az alábbi kép által a fémes szürke mellett egy fekete kiadás érkezése is megerősítést nyert, mely egészen konzervatív benyomást kelt. A HTC One piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert, de a HTC Source szerint az amerikai szolgáltatók kínálatban várhatóan március 22-étől lesz elérhető 32 és 64 GB-os változatban, 200 illetve 300 dolláros előfizetéses áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • HTC One – csupán órák kérdése

    A tajvani gyártó Facebook oldala a hivatalos premier előtti órákban is tovább borzolja a várakozással teli rajongók kedélyeit.

  • Megérkezett a HTC One

    Full-HD kijelzővel, UltraPixel kamerával és négymagos processzorral debütált a HTC alumínium unibody házba burkolt csúcsmodellje.

  • Nem lesz olcsó a HTC One

    A német szolgáltatók ajándék Beats fejhallgatóval próbálják még vonzóbb ajánlattá tenni a legfelső mezőnybe pozicionált tajvani csúcsmodellt.

Előzmények

Hirdetés