Pete Lau kezében a OnePlus 6

Hirdetés

Londonban május 16-án, Indiában pedig 17-én mutatkozik be a szenzorszigettel szerelt új OnePlus csúcskészülék. A OnePlus 6 dizájnja már számos alkalommal kiszivárgott, és a notchot maga a gyártó mutatta meg renderképen, ám élőben, garantáltan végleges formában eddig még nem lehetett az üvegszendvicsbe foglalt, por- és vízálló mobilt megpillantani. Eddig.

Pete Lau és Amitabh Bachchan a OnePlus 6-tal a kezükben
Pete Lau és Amitabh Bachchan a OnePlus 6-tal a kezükben (forrás: SlashLeaks) [+]

A OnePlus vezérigazgatója Indiában járt, ahol összefutott Amitabh Bachchan színész-producerrel, aki annyira jóban van Pete Lauval, hogy az mindjárt megmutatta neki a 6-ot. A találkozóról fotó is készült, ami alapján megerősítést nyer a nem hivatalos képeken lebuktatott forma: a hátlapon függőleges elrendezésben követi egymást a két kameralencse, a dupla LED villanó és az ovális ujjlenyomat-olvasó. Tulajdonképpen két színvariáció is hivatalos: Lau egy fehér, Bachchan pedig egy fekete OnePlus 6-ot tart a kezében.

Azóta történt

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 6

    Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.

Előzmények

Hirdetés