Az ötödik kört futja az S22 az Android 13 bétával

Most már tényleg ez tűnik az utolsó tesztcsomagnak, amit a végleges kiadás követhet.

Egyik gyártó sem annyira szorgos, mint a Samsung, ha generációs rendszerfrissítésekről van szó, már ha az Apple-t félretesszük. Gyors egymásutánban futott be három One UI 5.0 béta csomag a Galaxy S22 családra azokon a helyeken, ahol a publikum pályázhat a tesztelgetésre és a hibakeresésre, aztán jött a negyedik, és most itt az ötödik.


[+]

Elég bakit talált tehát a Samsung és közössége, hogy még egy kört fussanak az Android 13-on alapuló szoftverpakk csiszolásával, ám a SamMobile szerint még mindig nagy az esély az októberi, végleges kiadásra – hacsak nem tolonganak a friss hibabejelentő üzenetek a Samsung szerverein, mert akkor maradt még egy kis munka.

Ami az ötödik béta tartalmát illeti, javít pár hangerőt, hátteret és alkalmazásváltót érintő bakit, ahogy az animációk gördülékenysége is előrelépett. Kikerült ugyanakkor egyelőre a kódból a Bixby Text Call opciója ami nem csak a bejövő hívás beszédhangját alakítja AI algoritmussal szöveggé a támogatott nyelveken, hanem a hívás közben beírt szöveget is visszaalakítja hanggá a túloldal számára. Ám úgy tűnik, ezen a funkción még reszelni kell, és persze egyhamar a dolog magyarul sem fog működni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés