Oppo hajlíthatók: nem megyünk sehova

Cáfolta a gyártó a kétes eredetű pletykát, miszerint kiszáll a foldable piacról.

A mai napig az Oppo Find N2 a kedvenc hajlíthatónk, ha a puszta méreteket nézzük, az 5,54"-es külső panel ugyanis jóval használhatóbb a kagylótelefonokénál, tömzsi kivitelével mégis könnyen kezelhető egy kézzel, a 7,1"-es belső pedig jókora felületet kínál tabletes módban, két kézzel könnyen használva.


Telibe trafálta a Find N2 a méreteket, mégsem lett belőle tömegtermék [+]

A Find N3 inkább már a nagyobb és nyúlánkabb Z Fold-féle vonalat követi, és ezt sem könnyebb beszerezni a korábbi Oppo hajlíthatónál, egy koreai hírportál a minap pedig arról számolt be, hogy a magas költségek és az alacsony piaci részesedés miatt az Oppo és a Vivo kiszáll a foldable piacról. Most megérkezett a cáfolat.


A Find N3 flip. Forrás: Oppo [+]

„Az Oppo elhivatottsága a hajlítható képernyős okostelefonok folyamatos fejlesztése iránt változatlan. Kérünk benneteket, hogy kövessétek hivatalos bejegyzéseinket és bejelentéseinket!” – olvasható a GSM Arenának küldött közleményben. A bejelentés szót használva elég egyértelmű a célzás arra, hogy valóban készülnek az új Oppo hajlíthatók – a Find N4 mellett a Find N4 Flip érkezésére is jók az esélyek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés