Kecsesebb és drágább lesz a Galaxy S9

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Samsung a legnagyobb gyártók közül egyedüliként leplez le csúcskészüléket a jövő hónapban esedékes Mobile World Congressen, és ezzel nem akarjuk a Sony érdemeit kisebbíteni, csak épp jelenleg nem tartozik a nagyok közé. Az S9 párosról már rengeteg pletyka kiderült, és a változtatható apertúra, illetve az íriszleolvasót és az arcalapú azonosítást egyesítő IntelligentScan tűnik a legizgalmasabb két újításnak.

A Galaxy S9 és S9 Plus már felöltöztethető a Dbrand kiegészítő gyártó oldalán
A Galaxy S9 és S9 Plus már felöltöztethető a Dbrand kiegészítő gyártó oldalán (forrás: Dbrand) [+]

Jó minőségű és megbízható renderképek ugyanakkor eddig még nem érkeztek, a minap publikáltak is furcsára sikerültek, a hátlapi/lencsevédő matricákat gyártó Dbrand ugyanakkor nem bíz sokat a fantáziára, termékoldalán mindkét S9 modell látható, és meg is kezdhető a különféle kiegészítők rápróbálása.

A CAD vázlatok a fentivel lényegében megegyező készülékformát sejtetnek
A CAD vázlatok a fentivel lényegében megegyező készülékformát sejtetnek (forrás: OnLeaks) [+]

A két S9 CAD vázlata is kiszivároghatott az OnLeaks Twitter csatornán, és mivel a fenti és lenti készülékek lényegében megegyeznek, elég jó esély van arra, hogy így, magyarán az előző generációhoz meglehetősen hasonlóan fognak kinézni az idei csúcskategóriás Galaxyk, csak vékonyabb alsó kávával. Még egy jó hírrel tudunk szolgálni egy rossz előtt: az S9 ismét fel lesz szervelve AR-matricákkal, és állítólag 3D-s arc maszkok és animoji-féle megoldások is köztük lesznek. A kellemetlen pletyka pedig az árakra vonatkozik: a Galaxy S9 950 ezer koreai wonon nyithat (222 ezer forint), az S9+ pedig 990 ezren (231 ezer forint), ami a Samsung anyaországában drágulást jelent az S8 kezdőárához képest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés