Okosóra, csak hölgyeknek

A kínai gyártó számos hordható okoseszközzel van jelen a piacon, az X6 viszont kizárólag hölgyeknek készült, ékszer jellegű kivitelben, visszafogott méretekkel. A fekete, arany és ezüst kombinációkhoz elérhető színben passzoló, klasszikus milánói szőtt rozsdamentes acél szíj, de igény szerint olasz bőrrel is kombinálhatóak. Az óratest maga 36 milliméter, a vastagsága viszont nyilván jóval nagyobb, mint egy hagyományos óráé, de így is csak 10,2 milliméter.


[+]

A szerkezet IP68-as minősítéssel bír, a hivatalos termékoldal az úszást sem tiltja, amit több más sporttevékenységgel együtt automatikusan is felismer. Az órát egy Realtek 8762-es lapkakészlet működteti, ami 4.0 verziószámú Bluetootht támogat, a belső tárhelyről, illetve, hogy van-e egyáltalán, nincs elérhető infó. A 0,66 hüvelykes panel viszont OLED technológiát használ, ami kedvező üzemidőt vetít előre a 120 mAh-s teleppel kiegészítve. Elvileg 7 napig ketyeg.


[+]

A fő érdekesség egyébként a kerámia külső gyűrű, ami, így kép alapján, tényleg mutatósnak látszik. Egyébként automatikus edzésmonitorozást és külön jóga módot is tud, a funkciólistán szerepel még az alvásmonitorozás, a pulzusfigyelés, véroxigén szintet és vérnyomást is mér, vezérli a kamerát, megjeleníti az értesítéseket és természetesen ébreszt, valamint jelez, ha lustálkodunk. Mindezt 50 dollárért kínálják, ami mindössze nettó 13 700 forint. Kvázi minőségi bizsu árban egészen jól hangzik, persze lehet, hogy csak papíron.

Azóta történt

Hirdetés