Angliában már előrendelhető a Sony Xperia XA1

A barcelonai Mobile World Congressen bemutatott Sony Xperia XA1-et elvileg április végére ígérte a gyártó, de az egyik európai viszonteladónál már előrendelhető április eleji kézhezvétellel. Az XA1 és a 6 hüvelykes XA1 Ultra a Sony Xperia XA örökségét viszik tovább a középkategóriában (csak kisebb kávákkal), de az XA1 nyitóára, legalábbis Nagy-Britanniában, jóval kedvezőbbnek mutatkozik, mint az elődmodellé volt.


[+]

A Helio P20-as lapkával és 3 GB rendszermemóriával szerelt, 5 hüvelykes modell 229 fontos bruttó (nettó 190 font) áron biztosítható be fekete, fehér vagy arany színben színben. A nagyjából 82 ezer forintnak megfelelő bruttó ár akkor is kedvezőbbnek tűnik, ha a hazai adóterheket számoljuk a britek alacsonyabb forgalmi adójával szemben, noha hivatalos magyarországi megjelenést és árat még nem tudunk mondani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Sony Xperia XA1 - XArvashibáktól mentes

    Modellfrissítéshez érkezett a japán gyártó középkategóriása, kicsit szögletesebb a forma, frissült a hardver és a kamera, de alapjaiban nem sokat változott. De vajon mire elég a 2300 mAh kapacitású akkumulátor?

Előzmények

Hirdetés