Már az új Galaxy J7 is letudta a GFXBenchet

Úgy tűnik, hogy szinte az egész Galaxy J-sorozatot frissíteni fogja a Samsung, ahogy azt egyébként a Galaxy-A-család esetén is tette. A Galaxy J1 2016-os változata már piacra került Dubajban, a Galaxy J5 (2016) pedig a GFXBench tesztjét tudta le az elmúlt napokban. Most ugyanezen a teljesítménymérésen esett át a Galaxy J7 idei variánsa, így több dolog is kiderült a belső komponensekről.


[+]

A mobil előlapjára továbbra is egy 5,5 hüvelykes, ám már 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző kerül, nem kizárt, hogy ez is egy Super-AMOLED panel lesz. Az elődmodellhez hasonlóan a hardveres erőforrást egy nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 615 chipset biztosítja majd, a grafikus terheket az Adreno 405 GPU veszi le a válláról, a rendszermemória mérete pedig jelentősen, 1,5-ről 3 GB-ra nő. A tárolóegység mérete továbbra is 16 GB lesz, amit minden bizonnyal microSD kártyával lehet bővíteni. A hátlapi kamera 12/13 megapixeles, Full HD videókat képes felvenni, a szelfi szenzor 5 megapixeles. A debütálásra nem tudni, mikor kerül sor, ám az okosok szerint erre már nem kell sokat várni.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy On7 - nem ide szánták

    Tesztünk mai alanyán nagyon érezni, hogy nem az európai piacra szánták, de ez talán nem is baj, nagyon sok gyártó kínál jobb alternatívát ennyi pénzért.

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

Hirdetés