Kiszivárgott a teljes idei Meizu termékpaletta?

Olvasóink hasábjainkon nem egyszer találkozhattak a Meizu termékeivel, melyek jó hardverükről, sajátos FlyMe OS androidos felületükről és kedvező árazásukról ismertek. A legfőbb termékvonalat az alacsonyabb árfekvésű m, a középkategóriás m note és metal, a felső-közép kategóriás MX és a prémium szegmenst megcélzó Pro sorozat alkotja, és a MyDrivers állítólag hozzájutott az idei modellek neveihez, áraihoz és specifikációinak egy részéhez.

A PhoneArena táblázatba szedte a MyDrivers információit
A PhoneArena táblázatba szedte a MyDrivers információit

A legolcsóbb az 5"-es Meizu m3 lehet 720p-s megjelenítővel, ismeretlen rendszerchippel és 92 dolláros kezdőárral (kb. 26 ezer forint). Az m3 note maradhat a megszokott, 5,5"-es képátlónál és a Full HD felbontásnál, a rendszerchip viszont Helio P10-re válthat, a 16 gigabájtos variáns 123 dollárba kerülhet (34 ezer forint). A burkolat alighanem marad műanyag, mivel megjelenhet a fémházas m3 metal Helio X20-as SoC-vel és szintén 5,5"-es FHD megjelenítővel, 152 dolláros kezdőáron (43 ezer forint). Az MX6 (5,5") mellett egy MX6 mini is betoppanhat (4,7"), mindkettő Full HD-s Super AMOLED kijelzővel és Helio X20-szal. Az előbbi 277 dolláron (78 ezer forint), az utóbbi pedig 230-on nyithat (64 ezer forint), egyaránt 16 gigabájtos belső tárolóval.

A Meizu MX5 (fent) folytatása állítólag Helio X20-as SoC-vel érkezik
[+]

A csúcsvonal szintén két ajánlattal bővülhet, és itt az az érdekes, hogy kétféle SoC-t használna a Meizu: a Pro 6 az Exynos 8890-et, amely a Galaxy S7-et is meghajtja, UFS 3.0-s, ultragyors belső tárolóval és 5,5"-es, QHD-s Super AMOLED panellel. A 32 gigabájtos kiszerelés 431 dolláron nyithat (121 ezer forint). A zászlóshajónak állítólag kistestvére is lesz a Pro 6 mini személyében, a nemrég bejelentett Helio X25-ös SoC-vel és 4,7"-es képátlóval, bár annak a QHD-s felbontása elég valószínűtlennek tűnik. A mini 32 gigabájtos kiszerelésben 354 dolláron kerülhet a polcokra (99 ezer forint). Természetesen nem áll módunkban a MyDrivers információinak hitelességét ellenőrizni, a fenti típusjelzések és árak ugyanakkor nem hihetetlenek a 2015-ös paletta alapján, csak éppen a mini variánsok felbukkanására nem volt még példa a gyártónál. A sorban először az m3 note jelenhet meg, a GizChina szerint április 6-án.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés