Ezért állt le az S8 oreós frissítése

Valahogy nem megy az oreós frissítés a gyártóknak. Többek között a HTC 10 és a Xiaomi Mi A1 update csomagját is fel kellett függeszteni egy időre, és az eleve jó hosszú tesztidőszak után közzétett Galaxy S8 és S8+ frissítés is hasonló sorsra jutott. Az első régiókban múlt héten indult meg az Android 8.0 és vele a Samsung Experience 9.0 felületet közzététele, és ezen a héten állt le, amire most érkezett hivatalos magyarázat.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
A Samsung Galaxy S8 és az S8+ [+]

A Samsung közleménye szerint „egy kis számú Galaxy S8 és S8+ váratlan újraindulását követően Android 8.0 Oreón, ideiglenesen leállítottuk a frissítés kiadását.” A közlemény hozzáteszi, hogy rajta vannak a dolgon, és amint lehet, ismét zöld utat kap az update. Ennél konkrétabbat viszont nem sikerült a SamMobile-nak megtudnia a gyártótól.

Azóta történt

Előzmények

  • Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését

    A Samsung Android 8.0-s kezdőcsomagja sem hibamentes, a SamMobile forrásai szerint további javításokig leállították a frissítés közzétételét.

  • Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra

    Lezárult a béta program, az érintett készülék felhasználóinak egy része már meg is kapta a véglegesnek mondható rendszert.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés