CES 2016: Ilyen a Polaroid csúcsgépe

A Polaroid három androidos készülékről rántotta le a leplet a CES-en, a középkategóriás Snap család mellett egy izmosabb modellt is kaptunk a Power P600 személyében. A cikk főszereplője több ponton hasonlít az említett família tagjaira, a formaterv mellett a Selfie Flash is jelen van például, mely az előlapi kamera (esetünkben 8 megapixeles) melletti LED villanót jelöli. A hátlapi fényképező 13 megapixeles, dupla LED segíti a rossz látási viszonyok mellett.


[+]

Az előlapon egy 5 hüvelykes kijelző feszít, Full HD felbontással és IPS technológiával megfejelve. A hátlap alatt egy nyolcmagos processzor duruzsol, 3 GB RAM és 32 GB háttértár társaságában, utóbbi microSD-kártyával bővíthető. A sebességre a Power P600 esetében sem lehet panasz, alanyunk szintén módosítatlan Marshmallow-t futtat. A Snapekhez hasonlóan esetünkben is adott a két SIM-kártya kezelése, mellette a 4G, Bluetooth 4.0 és WiFi (802.11b/g/n, 2,4 és 5 GHz) trió is megtalálható. Az akkumulátor kapacitása 2950 mAh.


[+]

A mobil várható ára 250 dollár lesz, ami forintosítva 73 ezer forintot jelent (ez remek ár ezért a felszereltségért), természetesen a szokásos extra költségek nélkül. A két Snap modellhez hasonlóan a Power P600 is februárban lesz elérhető.

Utazásunkat az LG támogatta

Előzmények

Hirdetés