Bemutatkozott az LG Stylo 4

Az LG most az Egyesült Államokban mutatta be legújabb, Stylo 4 névre hallgató mobilját, ami az érintőceruzához ragaszkodó felhasználók igényeit elégítheti ki. Egy középkategóriás eszközről beszélünk, Qualcomm Snapdragon 450 rendszerchippel, 1,8 GHz-es processzorral, 2 GB RAM-mal, 32 GB-os belső tárolóval és 18:9-es, 1080 x 2160 pixeles felbontású FullVision kijelzővel, 6,2 hüvelyken.


[+]

A hátlapi kamera 13 megapixeles, PD-autofókusszal, előre pedig 5 megapixel jutott. Hátul ujjlenyomat-olvasó található, de ki- és bekapcsológombként különálló gomb kapott helyett a jobb oldalon. Bal oldalt a hangerőszabályzókat láthatjuk.


[+]

Az Android 8.1 Oreóra épülő rendszerhez 3300 mAh kapacitású akkumulátor tartozik. A készülékházban megbúvó érintőceruza egyik extra funkciója a kikapcsolt kijelzőn is indítható, azonnali jegyzetelés. Amerikában jelenleg 50 000 forintnyi dollárért lehet megrendelni az újdonságot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

  • LG X power2 - kitartásban az erő

    Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

Hirdetés