Bemutatkozott az LG G Vista 2

Tavaly mutatkozott be az LG G Vista, méghozzá az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában. A készülék most egy örököst kapott, ami nem túl meglepő módon a G Vista 2 neve kapta, és az 5,7 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőjének köszönhetően a phabletek között próbál szerencsét. A mobil szíve egy nyolcmagos processzor, és habár a dél-koreai vállalat nem konkretizálta a chipsetet, minden bizonnyal egy Snapdragon 615 lapka rejtőzik a burkolat alatt. Az újdonság egy kivehető kapacitív stylust kapott, amivel könnyebben lehet a kijelzőre szöveget bevinni, rajzolni, vagy éppen kijelölni valamit.

Az óriáskütyü további felszereltsége is utal a középkategóriás létre, hiszen a 16 gigabájtos, microSD kártyával bővíthető adattároló mellé 2 gigabájtnyi rendszermemóriát kapott az eszköz. A hátlapon egy 13 megapixeles fényképező található, az előlapi kamera pedig 5 megapixeles. Első körben Android 5.1.1 operációs rendszerrel érkezik a G Vista 2, hogy mikor, vagy hogy telepíthető lesz-e rá Marshmallow frissítés, arról még egyelőre nem lehet tudni. Arról viszont igen, hogy egy rakat LG-s megoldással vértezték fel a phabletet, ilyen a Knock On, a Knock Code, a QSlide, vagy éppen a Quick Memo. Ugyan az LG még nem közölt árat, annyit mondtak, hogy "forradalmi lesz", vagyis lehet valamit majd elindítanak a cégnél, amivel megdobogtathatják a vásárlók szívét. A megjelenés időpontja szintén nem ismert, mint ahogy az sem, hogy Amerikán kívül más régiókban elérhetővé válik-e a G Vista 2.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G4 Stylus - nagyra nőtt családtag

    Az LG G4-család legnagyobb tagja egy 5,7 hüvelykes kijelzővel felszerelt phablet, amelyhez egy érintőceruza is tartozik, aktív digitalizáló vagy más nyalánkságok viszont nem.

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés