A Xiaomi Blackshark jobban teljesít

Nemrég merült fel, hogy a Xiaomi kifejezetten gamer mobilt hegeszt. A gyártó új, mobiljátékokra fókuszáló brandje a Black Shark, az AnTuTu adatbázisában korábban felbukkant készülék peidg történetesen ilyen néven szerepel a rendszerben. A készülék a Razer Phone kihívójának tűnik, az újabb teszteredmények pedig nem csak abból a szempontból kimagaslóak, hogy a Razer tavalyi modell, tavalyi csúcslapkával.


[+]

A Qualcomm 845-tel és 8 GB rendszermemóriával szerelt Blackshark az idei mezőnyben is látványosan jobb eredményeket produkált a Geekbenchnél a megegyező lapkával szerelt konkurenciához képest. Belső források információi alapján a fokozott teljesítmény a speciális hűtőrendszernek köszönhető, amely szükségtelenné teszi, de legalábbis minimalizálja a termikus fojtást a processzor és a grafikus vezérlő komolyabb terhelése esetén is.


[+]

A Black Shark Tech Inc. mellesleg egy biztonsági és optikai karakterfelismerő megoldásokra specializált cég, amely mobilkamerákkal is kísérletezik, valamint fejleszt, egyébként pedig a Xiaomi résztulajdonát képezi. A Blackshark SKR-A0 állítólag speciális, magasan fejlett digitális jelfeldolgozó technológiával várható, noha sokkal többet eddig nem tudtunk meg a Xiaomi terveiről, leszámítva az AnTuTu alapján vélelmezhető 18:9-es képarányt.

Azóta történt

Előzmények

  • Erőművet épít a Xiaomi

    Legalábbis az AnTuTu adatbázisában regisztrált specifikáció igen potensnek tűnik, kihívója akadhat a Razernek.

Hirdetés