Narancs színben érkezhet az iPhone 13

Az Apple minden évben variál valamit a színeken: idén vajon tényleg a kaliforniai pipacs virágzik majd?

Az Apple az utóbbi években mindig csempészett némi érdekességet és változatosságot az iPhone-modellek színvariációiba, tavaly a kék, előtte a zöld színekkel játszottak a különféle modelljeiknél. Általában a Pro modellek mattabb, szofisztikáltabb változatban, a sima változatok pedig élénkebb, rikítóbb formában kapják meg a színeket, ennek megfelelően van némi eltérés a színek megnevezésében is.


[+]

Most Ian Zelbo (aki többek közt MacBook-rendereket is mutatott már korábban) renderein nézhetjük meg azt a narancs színt, amit esélyesen a következő iPhone-generációnál használhat a vállalat, a képeken ez a feltűnőbb iPhone 13-színt jelentheti, a Pro modellek pedig bronzosabb árnyalattal gazdagodhatnak.


[+]

Ahogy az a fotókon is látszik, kicsit átalakulhat a kamerasziget, kisebb lehet a notch, a LiDAR szenzor pedig az olcsóbb változatokra is felkerülhet. Az Apple-nek egyébként jelenleg is van egy narancs színű iPhone-tokja, amit kaliforniai pipacs fantázianéven árulnak: ha tényleg ebbe az irányba lép a cég, valószínűleg ilyesmit kell elképzelni a mobilházon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés