Nagy az érdeklődés a Mi 6 iránt, de India kimaradhat

A korábban bemutatkozott Xiaomi Mi 6 papíron verhetetlen ajánlatnak tűnik, hiszen a cég egy Snapdragon 835-tel szerelt, kompakt méretű (145,17 x 70,49 x 7,45 mm, 168 g) zászlóshajót kínál, 6 GB RAM-mal és 128 GB-s belső tárolóval, 123 ezer forintnak megfelelő kínai jüanért. Az ajánlat nyilvánvalóan remek, ennek megfelelően rengetegen regisztráltak az ország legnagyobb forgalmazójánál, a JD.com-on, már 1,2 millióan várnak az újdonságra, ami akkor is rengeteg, ha beleszámítjuk, hogy ezek közt sok a viszonteladó, és az ív kitöltése nem jár vásárlási kötelezettséggel.


[+]

Akik a B20-szal szerelt, európai variánsra várnak, azoknak viszont egyelőre nincsenek jó híreink: több indiai forrás beszél arról, hogy a Mi 6 várhatóan nem jut majd el a cég második legnagyobb piacára, és ezt jó eséllyel nem csak az indokolja, hogy Indiában a középkategóriás, Redmi-szériába tartozó mobilok fogynak igazán jól, valószínűleg a gyártási kapacitás is korlátozott.

Azóta történt

  • Készlethiány a Mi 6-ból is?

    A Mi Mix után a Xiaomi aktuális csúcsmobilja is megszenved a vásárlói igények teljesítésével, írja egy kínai forrás.

Előzmények

  • A GFX Bench lebuktatta a Xiaomi Mi 6-ot

    Lényegében nem sok paraméter maradt, amit ne tudnánk a Xiaomi új csúcskészülékéről, de azért érdemes kivárni a hivatalos bemutatót.

Hirdetés