MWC 2024: Ez a gamer telefon nem méregdrága

A Nubia Neo 2 aranysárgában egészen remekül néz ki, de azért a hardcore játékosoknak kevés lesz az erő.

A ZTE-hez tartozó Nubia sok új telefont hozott az MWC-re, van olyan, amit már ismertünk korábban (Z60 Ultra), van olyan, amit már ZTE néven bemutattak (Flip), van olyan, amit itthon nem lehet majd kapni, és van olyan, ami más oldalról közelít meg egy már létező kategóriát, ez pedig a Neo 2, amely gamer telefonnak látszik, vannak is erre utaló tulajdonságai, ám a 200 dolláros fogyasztói ár (72 ezer forint) azért sejteti, hogy nyers erőben nem fogja felvenni a versenyt az igazi nagyágyúkkal.


[+]

Viszont a szürkében és aranysárgában elérhető mobil tényleg egyedi, a játékokhoz pedig két érintőgomb is van a készülék oldalsó élébe építve, amelyekre különböző parancsokat oszthatunk ki. A 8 GB RAM és a 256 GB belső tárhely ezen az árponton megfelelő érték, a Unisoc T820-as chipset viszont egy megúszós választás, teljesítménye valamivel a Helio G99 felett van, erről pedig tudjuk, hogy maximum közepes grafikai igényű játékokra lehet elég.


[+]

A 6,72 inches, 120 Hz-es, 1080 x 2400 pixeles IPS panel szintén inkább középkategóriás megoldás, a gamer telefonok ennél azért többet tudnak, a sztereó hangszórókért, a 6000 mAh-s akkumulátorért, a 33 wattos töltési sebességért viszont jár a keksz, állítólag extra hűtést is kapott a mobil, bár nem nagyon látni, hogy mi az a felhasználás, ahol ez a Unisc chipset úgy igazán megizzadna. Nyilván nem tör a Nubia Neo 2 házon belül a remekül sikerült Red Magic 9 Pro babérjaira, ezt a mobilt inkább a design, a hosszú üzemidő és az oldalsó triggerek adhatják el. Meg az ára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Hirdetés