MWC 2015: A ZTE Blade S6 nagytesót kap

Hirdetés

A ZTE-vel mindig gondban vagyunk. A nemzetközi kiállításokra rendre egy csomó izgalmas készüléket hoznak, aztán ezek közül alig-alig jelenik meg valami hazánkban. Most is zsúfolásig tele volt különböző eszközökkel a barcelonai stand, reméljük, hogy a Blade S6 és annak nagyobb verziója előbb-utóbb eljut hozzánk is.

Ez itt a Blade S6
Ez itt a Blade S6 [+]

A Blade S6 nem teljesen friss modell, januártól már kapható Kínában. Az európai piacra lokalizált verzió Qualcomm Snapdragon 615-tel, 2 GB RAM-mal, 5 inches HD kijelzővel, saját felhasználói felülettel érkezik. Az operációs rendszer már az Android 5.0,  de ezt számos trükkel turbózta fel a kínai gyártó. Elég komoly felhozatalra képes a gép a mozgásérzékelő kapcsán, ha megrázzuk a telefont, akkor bekapcsol az elemlámpa (vagy igény szerint a számológép), ha egy "V" alakot rajzolunk a levegőbe, akkor elindul a zenelejátszó, ha pedig kijelzővel magunk felé emeljük sík felületről a készülék a hangerőszabályozó gombot nyomva, akkor az előlapi kamera indul el.

Kínai webshopoknál nagyjából 250 dolláros áron lehet megrendelni a microSD-vel bővíthető, 2400 mAh teljesítményű akkumulátorral és 4G támogatással is rendelkező készüléket.

Bár a neve hasonló, a ZTE Blade S6 Plus nem csak abban tér el az S6-tól, hogy nagyobb a kijelzője. Itt, Barcelonában láthatta először a sajtó ezt az újdonságot, amit nem is nagyon promotáltak, egyszerűen ki volt rakva a standra. Ez a telefon 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, az akkumulátor pedig már 3000 mAh teljesítményű. A burkolat alatt a hardver nem sokat változott, a kamera is 13 megapixeles maradt, ahogyan az előlapi optika 5 megapixeles felbontása sem változott.

Ez pedig nagyobb testvére, a Blade S6 Plus
Ez pedig nagyobb testvére, a Blade S6 Plus [+]

Egyelőre nem tudni, hogy a Blade S6 Plus mikortól lesz kapható, azt pedig sajnos megsaccolni sem tudjuk, hogy hazánkban elérhető lesz-e bármelyik készülék.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Hirdetés