Most a gyorstöltést hirdeti a Vivo

Hirdetés

Mostanság divat lett hájpolni a készülékeket, bár vannak olyan modellek, amiknél erre egyáltalán nincs szükség, legalábbis gyártói oldalról. A Vivo X6-nál nem kérdés, hogy a kínaiak szeretnék felkelteni a vásárlási kedvet, ugyanis folyamatosan csepegtetik az információkat a mobillal kapcsolatban. Azt már lehet sejteni, hogy a szerkezet 4 GB-nyi rendszermemóriával lát napvilágot, illetve az sem titok, hogy online fizetési lehetőségekkel kompatibilis ujjlenyomat-olvasót kap.


[+]

A legújabb, fent látható előzetessel a Vivo azt hirdeti, hogy a dupla töltéses technológiának köszönhetően sokkal gyorsabban lehet majd áramot pumpálni az energiaforrásba, kicsit érthetőbben ez azt jelenti, hogy két töltési chip lesz a telefonban. Arról egyelőre még nincs tudomása senkinek, hogy ez a valóságban hogy fog működni, de az tény, hogy némi hasonlóság felfedezhető a Vivo és az Oppo VOOC megoldása között.


[+]

Az X6 abszolút felső kategóriás felszereltséggel hívja fel magára a figyelmet, hiszen minden bizonnyal 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel lát napvilágot, hardveresen pedig a MediaTek Helio X20 chipsetre, ennek tízmagos processzorára, és 4 GB RAM-ra lehet számítani. Szó esett már a 32 GB-os adattárhelyről, a 21 megapixeles elő- és 12 megapixeles hátlapi kamerákról, és a 4000 mAh kapacitású akkumulátorról. Ezeknek persze még egyike sem lett megerősítve, a hivatalos bemutató a hónap végén várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

  • Öt perc alatt félig tölti a telepet a Huawei

    A kínai gyártó új gyorstöltési technológiája rendkívül ígéretes, bár az egyelőre kérdéses, hogy mobilokban és okoskütyükben mikor bukkanhat fel.

  • Divatbemutatón bukott le a Vivo X6?

    A feltörekvő Kínai gyártó hamarosan bemutatkozó készülékét a Harper's Bazaar China két munkatársa leplezhette le idő előtt.

  • Vivo X6 előzetes érkezett

    Bár sokan mára várták az Xplay 5S leleplezését, a jövő év elejéig alighanem a színfalak mögött marad, a gyártó viszont közzétett egy előzetest az X6 phabletről.

Hirdetés