Mobilarena TV: Eye, vagy lő a mamám!

A HTC húzott egy merészet két éve, és a megapixel versenyből kilépve bemutatta 4 MP-es UltraPixel kameraszenzorát, amelynek előnyét a szenzor nagyméretű képpontjaiban látta, valóban előrelépést  hozva sötét körülmények között. Nappal azonban a kamerarendszer nem tudta felvenni a versenyt a legjobb riválisokkal, ezért a One M8-at követően tavaly kijött a 13 megapixeles hátlapi szenzorral felszerelt E8-cal, M8 Eye-jal és tesztalanyukkal, a Desire Eye-jal.

Az utóbbi, bár a neve középkategóriát sejtet, a csúcskategória alján elérhető, plasztik házas készülék, amely a hátlap mellett az előlapon is 13 megapixeles kamerát használ, kéttónusú ledes villanó támogatásával a tökéletes szelfikért. Ugyancsak eltér a többi Desire-től a nagy képernyőfelbontás és erős hardver, ezekről azonban majd a hat órakor kezdődő adásban beszélek, ahogyan a kamerarendszert is bemutatom mozgás közben. Addig is, mint minden adás előtt és alatt, várjuk Olvasóink kérdéseit és észrevételeit!

Azóta történt

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

Előzmények