Nem jön Európába a One M8 Eye

A HTC sok kritikát kapott a 4 megapixeles UltraPixel kamerája okán, pedig ezen kívül a szinte teljes fém ház miatt pont hogy dicsérni lehetett a tajvaniakat. Indiában és Kínában viszont már forgalomba került a frissített, One M8 Eye névre keresztelt változat, melybe már egy normálisabbnak mondható, 13 megapixeles fényképezőgépet szereltek.

Az UltraPixel kamera több más limittel rendelkezik, például nem lehet vele 4K felbontású videókat készíteni, mivel ahhoz legalább egy 8 megapixeles, 16:9-es képarányú szenzor szükséges. Nagyon jó hír volt tehát az M8 Eye piacra dobása, ám az már aligha szívderítő, hogy a készüléket Európában nem fogja forgalmazni a HTC. A vállalat termékmenedzsere ugyanis megerősítette azokat a híreket, mely szerint a ráncfelvarráson átesett M8 csak bizonyos régiók számára készült, amibe az öreg kontinens nem tartozik bele. A tajvaniak ezzel valószínűleg egy kevésbé szimpatikus lépést tettek a felhasználók szemében, bár láttunk már olyan a történelemben, hogy piaci nyomásra megváltozott egy gyártó véleménye valamilyen termék elérhetőségéről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés