Minden idők legjobb mobilarenás videója az MWC-ről

71 hír, 7 blogbejegyzés, 29 videó, 8 videóinterjú. Számokban kifejezve ez volt a Mobilarena olvasói számára a Mobile World Congress 2014, melynek kapcsán utazásunk előtt eltökéltük, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ismét igyekszünk hazajuttatni egy kis hangulatot a gyönyörű Barcelonából és az idén egészen frenetikusra sikerült kiállításról.

A fenti videó pedig méltó megkoronázása az eseménynek, ahol bár a blogbejegyzések tekintetében nem értük utol a korábbi évek teljesítményét, hírek és videók szempontjából mindent túlszárnyaltunk, annak pedig különösen örülünk, hogy ennyi cégvezetővel tudtunk minőségi videóinterjút készíteni. Ezek természetesen nem csak a mi érdemeink, hanem szponzorainké, az interjúkat és a sajtótájékoztatókra való bejutást megszervező PR-es kollégáké, de nem szabad elfelejteni MWC-s operatőrünk, Kriston Csaba teljesítményét sem, illetve köszönettel tartozunk olvasóinknak is a sok kattintásért.

Talán lehet érezni, hogy ezen sorok elsősorban azért születtek meg, hogy a fenti videó megcsodálható legyen, ennél jobbat a Mobilarena történetében ugyanis még nem csináltunk, de reméljük, hogy a jövőben tudjuk majd tartani ezt a szintet.

Előzmények

Hirdetés