Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Kép alapján tetszik. az ára sincs elszállva. A tesztekre kíváncsi vagyok, mit mondanak. Az érzékelők pontossága egy olyan pont, ahol kinézettől, és ártól függetlenül bukhat a kütyü.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A sok marhaság mellett (sportfunkciók, meg egyebek mérése) ezen az áron már elvárom az NFC-t és a Google Pay támogatását. Mindjárt 2023 lesz.
-
czandor
csendes tag
Tucatszar, sehol sem működő ekg-vel.
-
szabi__memo
nagyúr
Van valakinek tapasztalata OnePlus watchal?
-
veterán
+1
czandor, Fitbit Sense 2-vel mi a helyzet? Mondjuk a Revolut hack után csak erősödött bennem a gondolat, hogy semmi olyan cuccal nem fizetek, ami ilyen extra szolgáltatót igényel az ügymenethez, bőven elég az, hogy a google ismeri a kártya adatokat.
szabi__memo: én bővíteném a kérdést: van tapasztalata bárkinek bármilyen olyan órával, ami stabilan (tehát nem úgy, hogy többnyire jó, néha meg nem) tud értesítéseket küldeni OnePlus telefonról? Néhány hete meghülyült a Fitbit-em, ami eddig egész jól teljesített, és ilyen percekkel később értesít, ha egyáltalán bármiről. Szokásos menet már megvolt a troubleshoot ösvényén, két napig jó, ha törlöm az alkalmazás adatait, aztán újrakezdi az egészet. Garmint és Withingset nézegetek, a garmin azért vonz, mert natív GPay van a fedélzeten. Samsungot most nem szeretnék, mivel nem lehet teljes mértékben OP-val kihasználni a tudását.
[ Szerkesztve ]
-
Krisztián777
csendes tag
Nem tudom valakinek nincs pénze Apple Watch-ra (vagy nem tud olyat használni mert Droidos telefonja van..) akkor ne használjon!De ilyen "Apple Watch klónokkal" én biztos nem égetném magam!
-
Kbali
nagyúr
válasz Krisztián777 #9 üzenetére
Az megvan, hogy az Apple később dobott ilyen sziluettű órát piacra, mint mások? Szóval nem ők másolják az AW-t.
-
veterán
válasz pècsimunkás #8 üzenetére
Köszi, de a huawei nálam már annyiszor elrúgta a pöttyöst, hogy inkább nem veszek tőlük semmit.
Kbali: köszi, azt vágom, de kh-s vagyok, szóval nem gond. Ezért jött szóba a Xiaomi S1 Active is, de a Huawei-nél többet már csak a XIAOMI termékekkel szívtam, szóval szkeptikus vagyok. Amazfit GTR3 pont jó lenne, csak abban meg nincs semmilyen NFC. Nehéz ügy ez. Október 6-án rajtol a Pixel Watch, kézenfekvő lenne, kivéve az árát. Na, majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz Linkin1994 #13 üzenetére
Ott nem a kávával van baj, hanem, hogy úgy néz ki, mintha szappanból lenne faragva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen