Még a SIM tű is sárkányos a Reno8 Pro különkiadásában

A Trónok harca spinoffja ihlette az Oppo telefon különleges változatát.

Hirdetés

Az első évad végéhez közeledik a Shakespeare-i királydrámákra emlékeztető Sárkányok háza HBO sorozat, amely Indiában igen népszerű lehet, mert október 24-én ott fog debütálni a Reno8 Pro House of the Dragon Limited Edition kiadása.


[+]

Ez nem jelenti azt, hogy máshol ne bukkanna fel a Targaryen-ház ihlette változat, csak erről egyelőre hallgat a márka. A fekete telefonhoz és csomagoláshoz társított, aranyszínű jegyek pedig nem billentek át az ízléstelenség oldalára, szóval várhatóan nem lesz gond a korlátozott készlet elpasszolásával.

Az egyébként is karakteres hátlap például érintetlen, matt kivitelű maradt és a mellékelt tok is csak szimpla, Targaryen-ház által ihletett pecsétet kapott.


[+]

Határozottan szokatlanabb a sárkányfejes SIM-tű, és akkor már egy telefontartó, kulcstartó és tojás is belekerült a pakkba, amely végül I. Viserys Targaryen király kiáltványát is tartalmazza tekercs formájában.


[+]

Máskülönben a szokásos tudáslista jár, így 6,7"-es FHD" AMOLED panel 120 Hz-en, MediaTek Dimensity 8100-Max chip, 50 + 8 + 2 megapixeles hátlapi kameraszett és 4500 mAh-s, 80 watton tölthető telep. Indiában az előrendelés hamarosan indul, a többi piacról egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés