Magas és keskeny mobilt mutogat Andy Rubin

Lehet, hogy tényleg csak ideiglenesen állították le az Essentialt, az új mobil formaterve viszont biztosan megismerhető lesz.

Hirdetés

Jó ideje nem hallottunk az Essential Phone tulajdonosáról, egyben az Android egykori atyjáról, Andy Rubinről, ennek részben lehetett oka az is, hogy nemrég újra előkerült és új információkkal bővütl a Google-érában elkövetett szexuális botránya, most viszont, 2018 októbere óta először posztolt a Twitteren, méghozzá valószínűsíthetően egy jövőbeli Essential-termékkel kapcsolatban.

Ezek alapján az új Essentieal Phone magas és keskeny lesz (mindenki emlékszik még az LG BL40-re?), teljesen egyedi, vertikális görgetésre és kártyákra építő kezelőfelülettel,de természetesen androidos alapokon.

A mókásan kinéző mobilhoz nyilván különleges színek is passzolnak, ebből is mutatott a posztoló egy igen nagy adagot.

Azóta történt

Előzmények

  • Mégis készül az Essential Phone PH-2?

    Nem számítottunk új telefonra Andy Rubintól, legalábbis a közeljövőben. De úgy tűnik, az Essential mégis új készüléken dolgozik.

  • Most egy darabig nem lesz Essential Phone

    A 2017-ben bemutatott PH-1-ből az utolsó, központi raktáron maradt darabot is leszállították, utód hiányában a forgalmazás ideiglenesen leáll. A cég szerint a hangsúly az ideiglenesen van.

  • Andy Rubin végre megszólalt

    Sok konkrétumot mondjuk így sem árult el, leszámítva, hogy heteken belül elkezdődhet a készülékek szállítása.

Hirdetés