Lumia 900 – WP8 szoftverrel?

A Microsoft új telefonos operációs rendszere kapcsán számos, egymásnak ellentmondó információ látott napvilágot, ám egyelőre úgy tűnik, hogy a korábbi modellek frissítését kétségbe vonó hírek alaptalanok lehetnek. Hogy miért? Az alábbi fotó tanúsága szerint a Lumia 900 minden gond nélkül alkalmas az új rendszer fejlesztői tesztváltozatának futtatására, vagyis nagy valószínűség szerint az erősebb hardver csak opció lesz és nem kötelező elvárás. A jövő hónapban megrendezésre kerülő Windows Phone Developer Summit során persze minden részlet bejelentésre kerülhet, melyek közül a nagyobb felbontású kijelzők és több magos processzorok kezelése sokkal kevésbé érdekes, mint a telefonok, táblagépek, játékkonzolok és számítógépek között átívelő szolgáltatások lehetnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Windows Phone 8 képernyőfotók

    Skype integrációval, átdolgozott kamera kezelőfelülettel és még mélyebb SkyDrive integrációval kecsegtet a Microsoft új telefonos operációs rendszere.

  • WP8 egy Vertu mobilon?

    Pletykák szerint Windows Phone 8 alapú luxusmobilon dolgozik a finn gyártó nemrég eladott prémium mobiltelefonos üzletága.

Előzmények

Hirdetés