Lehet lájkolni

Mostantól nálunk is van Like-Tetszik gomb a hírek és a cikkek alján (valamint a blogbejegyzések alatt is), lehet nyomkodni, ha Facebook júzerek vagytok. Nyilván lesznek, akikből kivált ez némi "búúú"-hatást, mert zsigerből utálják a közösségi oldalakat, ezt persze meg lehet érteni, nem mindenki akar közösségi életet élni a neten, de szerencsére ez opcionális.

Másrészről viszont eléggé kellett egy ilyen gomb nekünk is, és nem csak azért mert trendi. Hanem mert jelenleg 1 250 000 magyar használja a Facebookot. Az sok. Értelemszerűen mi örvendeznénk annak, ha a "lájkolás" következtében olyan emberek is idetalálnának, akik eddig nem olvastak minket, s nyilván az a legnagyobb öröm, ha utána itt is ragadnak.

Egyúttal tudatnám az olvasókkal, hogy a Mobilarena hivatalos Facebook oldalt is üzemeltet, ha valaki követni óhajt bennünket ott is, akkor errefelé kattintson. Hamarosan lesz Twitter és Iwiw kivezetés is, némi grafikai meló kell csak hozzá, s ezekre a helyekre is ki lehet tolni a tartalmainkat. Hangsúlyozva továbbra is, hogy ez opcionális fícsör, ha nem tetszik, ne használd, ha viszont igen, akkor ne fogd vissza magad.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés