Komoly kamera komolytalan társaságban

A Realme Narzo 70 Pro 5G főkamerája kimondottan impresszív az árkategóriában, a két másik szenzor pedig remek alibi-társaság.

Bemutatkozott a Realme Narzo 70 Pro 5G, ami 8/128 GB-os kiszerelésben 87 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiába kerül, de a 256 GB-os modellért sem kell százezer fölött fizetni (96 ezer forintra jön ki átszámolva). Ezért az összegért pedig korrekt felszereltséget és meglepően kompetens főkamerát kínál az optikailag stabilizálással megtolt, 50 megapixeles Sony IMX890-es szenzor formájában.


[+]

A 120 Hz-es, FHD+ AMOLED panellel sem spóroltak integrált ujjlenyomat-olvasóval és 16 megapixeles előlapi kamerával, a felületmegmunkálásban eltérő, kéttónusú dizájn mutatós, a SuperVOOC gyorstöltés teljesítménye 67 watt; van 3,5 milliméteres jack és sztereó hangzás, a rendszert a Dimensity 7050 működteti, a két másik hátlapi szenzor viszont a szokásos 8 megapixeles ultraszéles látószögű és a még mindig elmaradhatatlan 2 megapixeles makró. Szofteveresen az úgynevezett Air Gesture gazdagítja az Android 14-et, ami érintés nélküli vezérlést kínál (feltehetően olyasmit, mint nagyjából 10 éve a Samsung).

Hirdetés