Kedvező árú mobilt hozott Magyarországra az Oppo

Az Oppo A16s a szerény hardver mellé egészséges mennyiségű memóriát és tárhelyet pakol.

Az Oppo immár hivatalosan is jelen vagy Magyarországon mobiljaival és kütyüivel, két felső-középkategóriás Renóhoz pedig már volt szerencsénk. Az A-széria alacsonyabb szegmensekben versenyez, és bár az A16s kártyafüggetlen árát még a márka nem árulta el, a napokban polcokra kerülő telefonnak a középkategória alján lehet keresnivalója.


[+]

A 163,8 x 75,6 x 8,4 milliméteres és 190 grammos készülék a sajtóközlemény szerint polírozott alumíniumburkolatot kapott és 5000 mAh-s telepet rejt, amely kiemelkedő üzemidőt ígér – 34 óra hívást és 21 óra YouTube videózást, a Type-C porton való töltést pedig lehet éjszakára optimalizálni. A MediaTek relatíve szerény nyolcmagosa, a Helio G35 sem a nagy fogyasztásáról ismert – mellé 4 GB RAM és 64 GB-os, bővíthető tároló került.

A 6,52"-es TFT panel 720 x 1600 pixeles felbontása elárulja, hogy nem egy drágább készülékről van szó, így például a magas képfrissítésről le kell mondani, de azért odafért egy 8 megapixeles kamera az előlapra és 13 + 2 + 2 megapixeles szett, illetve LED villanó a hátlapra, normál, mélységélesség, makró és vaku funkciókkal. Az NFC-vel szerelt telefon Android 11-en alapuló ColorOS 11.1-et futtat, és több nagy áruház mellett hamarosan megvásárolható lesz a szoláltatóknál is.

Azóta történt

Hirdetés