Hirdetés
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- WWDC, iOS 17: Látványos újítások iPaden, hasznosak az iPhone-on
- Anyagárban is aranyárban a Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ez a cég ahogy indult úgy veszti el a vonzerejét.
n+1. kínai gyártó lesz ez is.Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
bollokcs80
Korrektor
Lassan jobban elk*rvul a termékpaletta mint Xiaominál (pedig azért ők se egyszerűek).
Amikor a 7T-t vettem még tiszta és átlátható volt, aztán jöttek egyre-másra ezek a Nordok és társaik. Az eredeti szériában is hol van T, hol nincs hol van sima (nem Pro), hol nincs.
A 10-ről 11-re frissítés is röhej volt, azóta pedig semmi érdemi fejlesztés csak a security update-ek. A 7T-nél végül az AoD-t is kispórolták hardveres okokra hivatkozva.
Meglátom milyen lesz a 12, ha azt is eltolják, akkor lehet, hogy váltok Samura.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
South Velen
addikt
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Meglátom milyen lesz a 12
Fúú, szerintem készülj fel
UI és UX szinten ennyire elszarni valamit egy verzióváltással én még nem nagyon láttam.
Ami nálam végleg tiltólistára tette az OP-t, az, hogy egy meglévő funkciót (DC Dimming) vettek ki, ami nekem, aki egyáltalán nem bírja a PWM-et, létfontosságú.
Mi az istenért nem lehetett volna ugyanúgy rejtve, de ott tartani? Miért fájt ez nekik?
a 11-ben még ADB-vel bekapcsolható volt, de a 12-ben már teljesen kivették. Slussz. Frissítés után már csak fej és szemfájással tudtam használni a telefont. Mondjuk amilyen pocsék lett az OOS12, valószínűleg enélkül is megfájdult volna a fejem.Ezek a random unalmas realme oppo összelegózások meg szóra sem érdemesek. A Xiaomi is ezt az utat járja, pedig ők is ugyanígy indultak mint az OP. Dehát biztos megéri nekik, ha mindketten erre az útra tértek.
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
12-en lesz aod
[link]YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Sry a dupláért de azért van annyi telefon mert külön piacokra megy
pl. Nord N20 csak USA,10R, Nord 2ce lite csak India.
EU eddig kapta a 10 Prot meg a Nord ce 2-tYT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Az AoD-t majd hiszem, ha látom.
A Nordokból nekünk is elérhető többféle.
#5Velen Nem gondolkodnak felhasználói fejjel.
Bosszantó lehet egy ilyen probléma.
B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Az Op is átált arra,hogy minden piacra mást vissz. Eu-ba az olcsó nordok nem kelendőek.Viszont ázsiában igen.
Több piacon is megfognak jelenni pl.dél amerika mexicó,Kanada,Ázsia többi része.
Azt tisztán kell látni hogy az a modell amit az elején csináltak az nem gazdaságos.Ez lesz majd a Nothing sorsa is.Nem egy videó jött ki,hogy mi is várható a Nothing-tól egy Xiaomi lesz csak sokkal jobb marketinggel.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Schuler888
senior tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Sajnos a samsung bakijai ellenere is annyira bena a konkurencia, h ha android akk samsung..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Szépen felvizezték a termékvonalat a OP-nál. Nyilván kellett olcsóbb termék is a flagshipek alá, de azért ez már túlzás. Túl van tolva az MTK SoC-ok erőltetése pl.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Schuler888 #10 üzenetére
#9Linkin1994: Nem tudom itthon mennyire fogynak, nekem egyik se tetszene, ha abban a kategóriában nézelődnék. Szerintem maradniuk kellett volna prémium márkának és ilyen modelleket valami más BBK márka alatt kihozni.
#10Schuler888: Nekem a hosszú támogatás tetszik benne, mivel a tényleges specifikációkon már nem sokat lehet újítani. Most az S21FE-vel szemezek, az pár évre elég lesz. Épp tegnap jött a hír, hogy az S22 kamerás képességeiből kapnak a régebbi/kisebb "csúcsmodellek" is. OP-nél ilyen nincs, vedd meg a legújabbat, a régebbiek le vannak ......
#11Trailblazer: Nekem is ez a bajom vele. Lehetne évente egy-egy Nord egy jó középkategóriás specifikációval és árazással és kész. Az MTK-s SoC-ket nem biztos, hogy erőltetik, lehet az oka a chiphiány is, de nekem se szimpatikus ez az irány.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #12 üzenetére
Samsungot én is néztem de így is 10 pro lett.Gyorrsabb töltés és számomra még mindig jobb rendszer mint a One ui kipróbáltam de nem annyira sima mint kéne meg tele van cseszve minden szarral ami nekem pont nem kell.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
sohajda90
tag
Alapjáraton értem az elégedetlenséget az OP termékstratégiája kapcsán, de pont nem a Nord 2/3 kapcsán kellene ezt kiadni, mert a Nord 2 a tavalyi év legjobb középkategóriás ajánlata volt (se talán még az idei éven is best buy eddig), így a folytatás is város. A Nord CE, mint alsó-közép/alsó kategóriás ajánlat is teljesen életképes, a fő széria (sima és Pro) is maradhat, a többit nem kellene erőltetni.
A MediaTek SOC-ok iránti fújolást sem értem, mert Dimensity 1200 óta (ami a Nord 2-ben van és hétköznapi használatban simán jobb, mint az azonos áron kínált SD778G, és inkább kb. az SD870 szintjén teljesít, jó üzemidővel, játékokról nem tudok nyilatkozni, mert aki a családban használja nem játszik grafika intenzív játékokat rajta) sorra jó chipeket tesznek le az asztalra, míg a Snapdragon az SD865+ / 870 óta nem nagyon tudja eltalálni az arányokat ami a teljesítmény / termomenedzsment / energy efficency hármast illeti. Plusz azért az is belátható, hogy főleg ezekben az időkben a Qualcomm nem tudja 1 személyben kiszolgálni a teljes piacot, a HiSilicon-t elsorvasztották az embargók, az Exynos használatából pedig sok jó még nem sült ki...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
South Velen #5 üzenetére
a legjobb, hogy a Rrealme-ben ugyanúgy van DC Dimming, szóval az se kifejezetten jó kifogás, hogy a ColorOS codebase merge volt az ami betett neki.
amúgy a DC Dimming hiánya nem bántotta annyira a szememet mint mikor megjelent a telefon, szóval lehet állítgattak valamit rajta, de így is kénytelen voltam váltani én is (annyira felcseszett az Android 12 update, hogy meg se álltam az almás cégig)
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre nem sokat tudunk a készülékről, a Nord 3 megnevezés viszont felbukkant a gyártó Indiai oldalán.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest