HTC Eye Experience – korábbi modellekre is

Hirdetés

A HTC New Yorkban mutatta be a piac jelenleg elérhető legjobban felszerelt „szelfi” mobilját, mely elő- és hátoldalára egyaránt dupla LED villanóval ellátott 13 megapixeles kamera került, ráadásul nyers erő terén is igen ütős ajánlatnak tűnik. A remek kamera persze önmagában még nem feltétlenül lenne elegendő a szelfi-kedvelők megnyeréséhez, éppen ezért a tajvani gyártó egy remek szoftveres körítést is mellékel „Eye Experience” néven.

A képalkotásra kihegyezett szoftvercsomag „Split Capture” funkciója segítségével a két kamera képe fele-fele arányban kerülhet a felvételre, míg a „Face Fusion” a főkamerával készített képre segít rámontírozni az előlapi kamerával rögíztett embereket, méghozzá tetszőleges helyre és méretben. További érdekesség a mosollyal és hanggal aktiválható „Auto Selfi” és „Voice Selfi”, a csoportos videóhívás lehetősége, két arc közötti metamorfózis, a számos fotóeffekt és a kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett smink alkalmazás a „Live Makeup”.

A szoftvercsomag előre telepítve ugyan csak az Európában is hamarosan debütáló Desire Eye modelleken lesz elérhető, de a HTC közleménye szerint rövidesen a HTC One M8, HTC One M7, One E8, One Mini 2, One Max, Desire 816, Desire 820 és a Butterfly 2 tulajdonosok is letölthetik majd frissítés formájában. A szoftvercsomag premierjének időpontja még nem ismert, de várhatóan nem kell rá sokat várni. Az Eye Experience funkcióinak részletes bemutatása az alábbi linken érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés