Hirdetés

Hőelvezető tokot kapott a Razertől a Note20

A Samsung két megtollasodott csúcskészülékét a tartozék nem csak az ütésekről védi.

Tegnap bemutatkozott a Samsung Galaxy Note20 és Note20 Ultra, velük együtt pedig több tartozékgyártó is piacra dobta kapcsolódó portékáját. Az amerikai Razer Inc. mondjuk több puszta kiegészítő manufaktúránál: számos játékra szakosodott kelléke akad, és egy időben okostelefonnal is próbálkoztak.


[+]

Mostanában azonban inkább sikeresebb mobilszériák tartozékgyártójaként tetszelegnek, és a Archtech Pro védőtok többszörös funkciót szolgál. Elsőre persze a Razer neonzöld díszítése tűnhet fel a Note20-akra szabott változat esetében, másodjára pedig a lukak a hátlapon, amelyek nem csak dizájncélokkal rendelkeznek. Mögötte Thermaphene fantázianevű hőelvezető réteg található, amely a Note-ok hátlapja felől a lukak felé tereli a felgyülemlett hőt, ekképp növelve a játékélményt.


[+]

A tok kellően vastagon körülöleli az S Pennel szerelt kelléket, hogy megvédje a házat a kisebb ütődésektől, plusz az antibakteriális réteg is adott. Az „5G kompatibilis” jelző mondjuk elég marketingszagú – nyilván arról van szó, hogy az anyag nem árnyékolja túlzottan a hálózati antennákat. A tok a Note20 esetében 39, az Ultra esetében pedig 45 grammot nyom, és 45 dollárért lehet hamarosan kosárba helyezni. Az európai változat 50 euróba kerül, arról viszont nem esik szó, hogy a többletköltségért az adók, vagy esetleg az Exynos 990-hez passzoló, vastagabb Thermaphene réteg felel.

Előzmények

Hirdetés