Havidíjassá válik a Páratlan Szám a Pannonnál

A Pannon GSM közelménye szerint a Páratlan Szám szolgáltatás havidíjassá változik. Az eddigi egyszeri, egy évre vontakozó, 600Ft-os regisztrációs díjat 250Ft-os havidíj váltja fel. A módosítás azokat a feltöltőkártyás ügyfeleket érinti, akik nem Praktikum díjcsomagban vannak, hiszen ezen ügyfelek eddig is havonta fizettek a szolgáltatásért. Ha valaki élő regisztrációval rendelkezik, akkor csak annak lejárta után válik csak havidíjassá a szolgáltatás, ám ilyenkor a Pannon GSM mindenféle kérdés nélkül aktiválja is azt.

Ha az ügyfél egyenlegén a hónapforduló esedékességének napján nincs elég pénz, akkor a szolgáltatás törlésre kerül. Könnyen kiszámítható bevételnövekedést okoz a cégnek a lépés, nem kell hozzá sok matematikai véna.

A másik változás, hogy a feltöltőkártyák a lejártukat követően 30 napig tölthetőek fel, ellenkező esetben az ügyfél elveszíti a hívószámát. A Vodafonenál ez az időszak 60 nap, a T-Mobile ügyfelei pedig 90 napig morfondírozhatnak azon, hogy óhajtják-e újraélszteni a kártyát.

Mint emlékezetes, nem ez az első ilyen jellegű lépés a Pannon GSM-től. Nemrég a Díjcsökkentő szolgáltatást változtatták volna havidíjasra, ez azonban a nagy sajtóvisszhangnak, valamint az ügyfélpanaszoknak köszönhetően mégsem történt meg. Igaz, ott eredetileg korlátlanként hirdették meg a szolgáltatást, jelen esetben azonban ilyenről nem volt szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés