Három új készüléket jelentett be a Sony Ericsson

A Sony Ericsson már hagyományosnak mondható negyedéves sajtótájékoztató keretében mutatta be három új készülékét, amelyek az alsó kategóriában próbálnak majd szerencsét. Persze a konkrétumok előtt megtekinthettük, hogy milyenek is voltak a gyártó eredményei az elmúlt időszakban, ahol hangsúlyozták, hogy bár piaci részesedésük idehaza nőtt, helyezésük azonban nem változott.


Működő W900i - de csak képen


A J220i, a J230i és a Z300i néven bemutatott lowend trió a jelenlegi T290i hagyományait folytatja. Igaz, ami igaz, a T290i már nem mai csirke, pláne, ha belegondulunk, hogy a T230i is gyakorlatilag ugyanezt tudta, ideje volt már egy nagyobb váltásnak.


J220i és J230i a T290i utódjai

 

A J220i és a J230i alig térnek el egymástól. Alapkészülékekről van szó, mind a kettő 900 és 1800 Mhz-en üzemel, kijelzőjük 128x128 pixeles, 65 ezer színű CSTN ablak, nem támogatják a JAVA-t, de polifonikus csengőhangok vannak bennük. A J230i annyival képes többre, hogy beépített FM-rádióval rendelkezik. Mindkét telefon állítólag 11 napos készenléti idővel bír.


A fedlapra gyöngyök ragaszthatóak - ettől jobb lesz?

 

A Z300i a Z200 örökségét folytatja. Kis dundi, összecsukható telefonról van szó, amely csupa trendi színben kerül forgalomba, a fedlapon pedig körszerű alakban olvasható analóg órát találunk. A kis csöppség nagyon bájos, de tudása minimális: ugyanaz jellemző rá, mint a J220i-re. A gyártó azzal próbálja feldobni a hangulatot, hogy kis üveggyöngyöket is ad a telefonhoz, amit rá lehet ragasztani. Erről a modellről hamarosan tesztet is publikálunk.

Bónuszként kiraktak az asztalra egy P990i-t és egy W900i-t, de mindkettő csak kikapcsolt állapotban volt tapogatható. Nem szomorkodtunk azonban, hiszen a kezünkben egy működő W900i-vel érkeztünk a sajtótájékoztatóra. Arra az újságírói kérdésre, hogy a Sony Ericsson óhajt-e a későbbiekben asztali telefonokkal is foglalkozni a válasz az volt, hogy "csak mobiltelefonokkal foglalkozunk." Nézőpont kérdése, hogy mit tekintünk annak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés